Σταμάτης Μαλέλης… Η μεγάλη απόφαση… Φεύγει από την καθημερινότητα των ειδήσεων… Θα ασχοληθεί με την πολιτική και τη συγγραφή βιβλίων

Ήταν ίσως προφητικό το πρόσφατο ρεπορτάζ του LesvosNews.gr, που αναφερόταν στα επόμενα βήματα του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη.

Ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, πήρε τη μεγάλη απόφαση να “ξεμπλοκαριστεί” από την ψυχοφθόρα καθημερινότητα των ειδήσεων και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σαν Σύμβουλος Ενημέρωσης, όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος ΣΚΑΪ.

Με αυτή την μεγάλη απόφαση ο Σταμάτης Μαλέλης αρχίζει σιγά – σιγά να ανοίγει τα χαρτιά του και να βάζει νέους στόχους στη ζωή του.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Φεύγω από την καθημερινότητα των ειδήσεων, προκειμένου να εκπληρώσω τα ανεκπλήρωτα όνειρά μου, που είναι η πολιτική και η συγγραφή βιβλίων. Θα φύγω από την καθημερινότητα ειδήσεων, κάτι που το ήθελα και το ζήτησα, ήταν δική μου επιθυμία, για να μπορέσω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα».

Ο Σταμάτης Μαλέλης θα βρεθεί στη Λέσβο το τριήμερο 15,16,17 Σεπτεμβρίου, κατά το οποίο θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ίσως στο διάστημα της τριήμερης αυτής παραμονής του στη Λέσβο, να ξεκαθαρίσει ο ίδιος τις προθέσεις του για την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο