Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας οι τρεις έμποροι ναρκωτικών μετά από την κινηματογραφική καταδίωξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται από χθες το βράδυ οι 3 Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι φέρονται να ξεκίνησαν από την Αλβανία με ένα υπέρ ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος, για να μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Τουρκία.

Κάτι όμως δεν πήγε καλά και οι Τουρκικές Αρχές τους αντιλήφθηκαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους συλλάβουν αφοί οι τρεις κακοποιοί κατέφυγαν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Αμέσως στήθηκε μία γιγαντιαία επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία εν τω μεταξύ ζήτησε τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του Αρχηγείου του Λιμενικού και κινητοποιήθηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου 10 περιπολικά σκάφη, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού καθώς επίσης ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο του Frontex.

Ύστερα από μία κινηματογραφική καταδίωξη οι έμποροι ναρκωτικών εντοπίστηκαν και αφού ακινητοποιήθηκε τος σκάφος στο οποίο επέβαιναν συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν μαζί με το σκάφος τους στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου Ειδικό Κλιμάκιο έκανε φύλλο και φτερό το σκάφος του με τη συνδρομή ειδικού σκύλου για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων έριξαν αρκετες ριπές πυροβολισμών μέχρι να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τους τρεις κακοποιούς.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου για την ύπαρξη και δεύτερου σκάφους στο οποίο επιβαίνουν άλλοι τρεις έμποροι ναρκωτικών.

Οι τρεις συλληφθέντες κακοποιοί οδηγήθηκαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου όπου και κρατούνται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο