ΣΟΚ – Απόπειρα αυτοκτονίας στη Μυτιλήνη από 17χρονο νεαρό… Νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Στην Εντατική Μονάδα του  Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένα 17χρονο παλικάρι, το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, προσπάθησε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο 17χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του που είναι στον 2ο όροφο.

Η Ασφάλεια Μυτιλήνης εξετάζει το ενδεχόμενο ο 17χρονος  να επηρεάστηκε στο διαδίκτυο από το παιχνίδι “μπλε φάλαινα” που έχει οδηγήσει αρκετά παιδιά σε όλο τον κόσμο σε αυτοκτονία.

Υπάρχει μία εκδοχή που επίσης εξετάζεται από την Αστυνομία με την πιθανότητα να γλίστρησε ο 17χρονος και να έπεσε στο κενό.

Το νεαρό παλικάρι δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και όλοι μιλούν για ένα εξαίρετο και ήσυχο παιδί από πολύ καλή οικογένεια.

Ωστόσο όπως πληροφορηθήκαμε από αξιόπιστη πηγή, ο 17χρονος νεαρός απασχολούνταν για πολλές ώρες στο ίντερνετ και ίσως μέσα από κάποιο διαδικτυακό χώρο να παρασύρθηκε στην παράλογη πράξη του.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της τον υπολογιστή του 17χρονου νεαρού και εξετάζει τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Ευτυχώς οι γιατροί του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κατάφεραν μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο να τον κρατήσουν στη ζωή και δίνουν μεγάλη μάχη για να ζήσει.

φωτο αρχειου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο