Σήμερα το μεγάλο αντίο των φιλάθλων και της Καλλονής από την Super League

aelk-teleftaios-agonas

29η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague σήμερα και η Καλλονή δίνει τον τελευταίο της άνευ βαθμολογικής σημασίας αγώνα στον Ταρλά, κόντρα στον Ατρόμητο Περιστερίου (ώρα 19:00).

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Λέσβου, – απομένει ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη – στο οποίο πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του νησιού μας να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και να χειροκροτήσουν τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας, για τις μεγάλες στιγμές που μας πρόσφεραν.

Η “Αργώ” του καπετάνιου Νίκου Μιχαλάκη, ταξίδεψε και έδεσε για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, στο μεγάλο λιμάνι της Super League.

Οι στιγμές που μας χάρισε η Καλλονή ήταν μαγικές… ήταν ονειρεμένες !!!

Και ελπίδα όλων των περισσοτέρων φιλάθλων της Λέσβου, είναι ο Νίκος Μιχαλάκης να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και να την επαναφέρει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απαιτείται γι αυτό, να γίνει ανασύνταξη των δυνάμεων της ομάδας και αυτοκριτική όλων των παραγόντων, για να εντοπιστούν τα λάθη που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την αγωνιστική κατρακύλα και τον άδοξο υποβιβασμό της.

Είναι αλήθεια, ότι η ομάδα που έβγαλε την Λέσβο από την αφάνεια, αλλά και ο ίδιος ο αρχιτέκτονας της μεγάλης αυτής επιτυχίας – της ανόδου δηλαδή της Καλλονής για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου – δεν είχαν και την ανάλογη αντιμετώπιση από μεγάλη μερίδα των τοπικών μας “αρχόντων”, αλλά και από μία επίσης μεγάλη μερίδα φιλάθλων του νησιού μας.

Η Καλλονή δεν αγκαλιάστηκε όσο θα έπρεπε…

Σ’ αυτό ήρθε να προστεθεί και η συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων της ομάδας, οι οποίοι με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, έδιωξαν μακριά από την Καλλονή φιλάθλους και σημαντικούς υποστηρικτές της ομάδας, που ήταν στο πλευρό της και βοηθούσαν με κάθε τρόπο.

Ευχής έργον είναι, να μην εγκαταλείψει την ομάδα ο Νίκος Μιχαλάκης και αφού βάλουν όλοι “νερό στο κρασί” τους, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και με προσεγμένες πλέον κινήσεις, να ξεκινήσουν σε νέες υγιείς βάσεις, την προσπάθεια της Καλλονής για την επάνοδό της εκεί που πραγματικά της αξίζει…

Στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο