Σημαντική εκλογή του Σταμάτη Μαλέλη στην Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ – Τι δήλωσε μετά την εκλογή του

Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον συμπατριώτη μας δημοσιογράφο Σταμάτη Μαλέλη, έβγαλε η κάλπη για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος στη Β΄Πειραιά, αναδείχθηκε δωδέκατος μεταξύ 411 υποψηφίων, λαμβάνοντας 612 ψήφους από τους συνέδρους που ψήφισαν.

Στην παρέμβασή του στο συνέδριο το Σάββατο, ο κ. Μαλέλης επικεντρώθηκε στην ανάγκη επανεκκίνησης της Δημοκρατικής Παράταξης, ενώ σχολίασε και την προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να μπει σφήνα στις σχέσεις της του ΚΙΝΑΛ με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αναφέροντας: «‪Το συνέδριο δίνει το μήνυμα συσπείρωσης και νίκης σε όλους τους προοδευτικούς πολιτες που στηρίζουν το Κίνημα Αλλαγής. Ως συνεχιστές του οράματος του Ανδρέα Παπανδρέου για μια Κυρίαρχη Ελλάδα, οφείλουμε να τον δικαιώσουμε. ‬ Είμαστε εδώ για την επανεκκίνηση της Δημοκρατικής Παράταξης. Θα ακολουθήσουμε τον δικό μας αυτόνομο δρόμο, ενάντια στη Δεξιά και τη νεοδεξιά. Παράλληλα ‪δεν θα αφήσουμε την χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες. ‬Η πρόταση του Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο προφανώς δεν αφορά τον ίδιο. Ο ίδιος συνεργάζεται με τυχοδιώκτες και ακροδεξιούς».

Οι Μανώλης Χριστοδουλάκης και Παύλος Χρηστίδης συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης, ενώ τις πρώτες θέσεις εκλέγονται ακόμη, εκτός από τον Σταμάτη Μαλέλη, ο Μανώλης Όθωνας, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο Κώστας Πανταζής, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Κώστας Παπαδημητρίου και ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Στη «μάχη» των γυναικών, πρώτη ήρθε η Τόνια Αντωνίου η οποία κατέκτησε την 15η θέση.

newpost.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο