Σε έξαρση οι κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων στη Μυτιλήνη… Ο Εμπορικός Σύλλογος παίρνει μέτρα

diariktis-2

Με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη μας και ιδιαίτερα στην οδό Ερμού , ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης συνεχίζει με ιδιαίτερη ένταση την ήδη καλή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Μετά την συνάντηση τις προηγούμενες μέρες με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας αποφασίστηκε η ένταση των πεζών αλλά και των εποχούμενων περιπολιών σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ερμού με ένα όχημα ειδικά και μόνο για εκεί.

Συστήνουμε στα μέλη μας να λάβουν μέτρα προστασίας , και να καταγγείλουν άμεσα και χωρίς αναστολές οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση παρατηρούν γύρω από τα καταστήματά τους και τα σπίτια τους.

Να φροντίσουν να μην αφήνουν χρήματα στα καταστήματά τους και τα είδη μεγάλης αξίας να μην είναι εκτεθειμένα σε θέα και χωρίς προστασία.

Ακόμα τα μέτρα αποτροπής όπως είναι το σύστημα συναγερμού ή τα ρολά ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Δυστυχώς η πολιτεία εξακολουθεί να μην ακούει τις εκκλήσεις για αποσυμφόρηση του νησιού και για έλεγχο των παραβατικών κοινωνικών ομάδων.

Τέλος ζητούμε από τους συναδέλφους να επικοινωνούν με τον εμπορικό σύλλογο στο τηλέφωνο 2251045254 και στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ.

Η συσπείρωση μας είναι αναγκαία.

 

Ανοιχτή επιστολή επιχειρηματία
Οι κλοπές και οι διαρρήξεις, έχουν παρουσιάσει θεαματική αύξηση στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες. Η υποχρέωση καταβολής παραβόλου από μέρους των θυμάτων, αποτρέπει πολλούς παθόντες να το δηλώσουν επίσημα στην Ασφάλεια Μυτιλήνης.
Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μία προσπάθεια καταγραφής και εκτίμησης του πραγματικού μεγέθους αυτού του προβλήματος, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση     scriptamanentlesvos@gmail.com      καταγράφοντας όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά γίνεται το συμβάν το οποίο γνωρίζετε.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο