Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο οι αστικές συγκοινωνίες στη Λέσβο… Συνεχόμενη ανανέωση του στόλου των ΚΤΕΛ

Η ειδησεογραφία τις περισσότερες φορές αναδεικνύει γεγονότα, που έχουν να κάνουν κυρίως με αρνητικές εικόνες.

Το LesvosNews.gr όμως, έχει κατά καιρούς αναδείξει πρόσωπα και πράγματα που άξιζαν πραγματικά να προβληθούν και που δεν είχαν καμία ανάγκη διαφήμισης.

Ένα γεγονός που οφείλουμε να επισημάνουμε και να αναδείξουμε, είναι και οι αστικές συγκοινωνίες της Λέσβου.

Χρόνια τώρα αποτελούσαν ένα μεγάλο πρόβλημα για τις κοντινές κυρίως περιοχές της Μυτιλήνης, αφού και τα λεωφορεία ήταν κάποιας παλαιότητας, αλλά και η συχνότητες των δρομολογίων ήταν αρκετά αραιές.

Αποτέλεσμα όλων αυτών η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και τα απανωτά παράπονα και καταγγελίες.

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά.

Η εταιρεία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ έχει ανανεώσει ολόκληρο τον στόλο της, αποκτώντας και δρομολογώντας νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία σε όλες τις αστικές γραμμές της Λέσβου και όχι μόνο.

Φυσικά τα νέας τεχνολογίας λεωφορεία δεν θα μπορούσαν από μόνα τους να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα, αν πίσω από αυτά δεν υπήρχε μία καλή διοικητική διαχείριση και φυσικά ένα κατάλληλο προσωπικό.

Για όλα φροντίζουν δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αρκετή όρεξη για δουλειά και φυσικά εκτός από το μεράκι τους για τη δουλειά τους έχουν και την απαραίτητη γνώση του αντικειμένου.

Ο Πάρης Μολυβιάτης και η σύζυγός του Μαρία κρατούν καλά στα χέρια τους το τιμόνι των Αστικών ΚΤΕΛ Μυτιλήνης και είναι αυτοί που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ποιότητα των αστικών συγκοινωνιών και στην άψογη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Λέσβου.

Έχουμε την εντύπωση ότι όλοι συμφωνείτε μαζί μας…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο