Σε χάλια κατάσταση μεταφέρθηκε η αγρότισσα – απεργός πείνας Δήμητρα Κινικλή στο Νοσοκομείο – Επιμένει με κίνδυνο της ζωής της

Σε χάλια κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η αγρότισσα – απεργός πείνας Δήμητρα Κινικλή που συνεχίζει τη διαμαρτυρία της για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της από το 2015.

Να θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Κινικλή είναι πολύτεκνη μητέρα και από λάθος του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν της έχουν καταβληθεί 38.000 και έχει βρεθεί αυτή και η οικογένειά της σε δυσμενέστατη οικονομικήθέση.

Εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου πραγματοποιεί τη διαμαρτυρία της την είδαν το πρωί σε λιπόθυμη κατάσταση και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει τη διαμαρτυρία της διότι η κατάστασή της είναι πολύ άσχημη και κινδυνεύει άμεσα η υγεία της.

Εκείνη δεν δέχθηκε να σταματήσει την απεργία πείνας που κάνει και επέστρεψε στο  κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου συνεχίζει τη διαμαρτυρία της έως ότου όπως λέει δικαιωθεί και της καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

 

Καλησπέρα πρωί-πρωί μου έστειλαν ασθενοφόρο και με έστειλαν για εξετάσεις έχουν την εντύπωση ότι τους κοροϊδεύω ευτυχώς οι εξετάσεις Όλα καλά βγήκε το πόρισμα του γιατρού από δω και μπρος είναι θέμα οργανισμού το πότε θα λιποθυμήσω τρίτη μέρα νηστική.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο