“Μπουμπούκι” ο 23χρονος μετανάστης που αποπειράθηκε να βιάσει την 18χρονη – Ευχαριστήριο της οικογένειας στην Αστυνομία

“Μπουμπούκι αποδείχθηκε ο 23χρονος Αλγερινός μετανάστης ο οποίος εισέβαλε πριν λίγες ημέρες σε οικία στο κεντρικό σημείο τη Μυτιλήνης με πρόθεση να βιάσει μία 18χρονη κοπέλα όπως είχε αποκαλύψει το Lesvosnews.gr

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου:

“Συνελήφθη σήμερα (24-10-2019) στη Μυτιλήνη, με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος αλλοδαπός, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές, για περιστατικό απόπειρας βιασμού σε βάρος 18χρονης ημεδαπής στην οικία της στη Μυτιλήνη, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-10-2019.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στην υπόθεση, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (23-10-2019) στη Μυτιλήνη, προσήχθη σε αστυνομικό κατάστημα και ακολούθως συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι, ο ίδιος δράστης την 17-10-2019, αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 62χρονης ημεδαπής στη Μυτιλήνη με σκοπό την κλοπή, ενώ την ίδια ημέρα επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 56χρονη ημεδαπή στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.”

Εν τω μεταξύ η οικογένεια της 18χρονης κοπέλας έστειλε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου το παρακάτω ευχαριστήριο:

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες αλλά και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς το Διοικητή , τα στελέχη και τους άνδρες της Δ/νσης ασφαλείας Μυτιλήνης για την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τους στη σύλληψη του δράστη .
Το ευχαριστώ , δεν αφορά μόνο στις συντονισμένες και καρποφόρες προσπάθειες που έλαβαν χώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στο νησί και το μεγάλο αριθμό μεταναστών , για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη , αφορά επίσης και στον τρόπο προσέγγισης και στήριξης όλης της οικογένειας , σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε το παιδί μας , στην απόπειρα βιασμού της .
Οι προσπάθειες των στελεχών και ανδρών της Ασφαλείας Μυτιλήνης , δικαιώθηκαν και μας δικαιώνουν .
Ο επαγγελματισμός τους σε συνδυασμό με την ανθρώπινη διάσταση που χειρίστηκαν την υπόθεση , η διακριτικότητα που επέδειξαν , ήταν πραγματικά υποδειγματικός και εν τέλει αποτελεσματικός .
Διαπίστωση μας , η Δ/νση Ασφαλείας Μυτιλήνης απαρτίζεται από αστυνομικούς που διακρίνονται για το ήθος , την παιδεία , τις γνώσεις , την εμπειρία , τη διάθεση , την αγάπη για τη δουλειά τους και το συνάνθρωπο τους και κυρίως για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος .
Η σύλληψη του εν λόγω ατόμου αποτελεί δίχως άλλο μεγάλη επιτυχία των στελεχών και ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Μυτιλήνης ενώ ταυτόχρονα τιμά το σώμα της ελληνικής αστυνομίας και τονώνει το αίσθημα δικαίου και ασφαλείας των πολιτών του νησιού μας.
Είμαστε βέβαιοι πως η υποδειγματική σας δουλειά θα συνεχιστεί προς όφελος κάθε πολίτη της Λέσβου.”

Ευχαριστούμε
Η οικογένεια

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο