Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην παραλία Μπάτη στο Φάληρο – “Λέσβος… Κοιτίδα Πολιτισμού στο Αιγαίο” 15 &16 Σεπτεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκριζοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος!!!

Μετά την περσινή επιτυχημένη εκδήλωση «Λέσβος, μια κοιτίδα πολιτισμού μες το Αιγαίο», στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο και φέτος οι εν Αθήναις Λεσβιακοί Σύλλογοι της Αθήνας σας καλούν σε ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο άρωμα Λέσβου!

Δέκα Σύλλογοι της Λέσβου με έδρα την Αθήνα συμπράττουν σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του νησιού μας!!

Ένα πολιτιστικό διήμερο που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας για τη Λέσβο με καλεσμένους τον καθηγητή Φυσικής – Γεωγραφίας, Πρόεδρο του Παγκόσμιου δικτύου Γεωπάρκων και διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Σιγρίου κ. Ν. Ζούρο και την Αρχαιολόγο, επίτιμη έφορο Αρχαιοτήτων και επίτιμη διευθύντρια του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών κ. Αγλαΐα Αρχοντίδου, θα μυηθούμε στο μαγικό κόσμο της γευσιγνωσίας και της απόλαυσης με παραδοσιακές δημιουργίες του Στράτου Ιωσηφέλλη , θα απολαύσουμε κεράσματα από τους συλλόγους και όλα αυτά με τη συνοδεία 80 χορευτών των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων, της βραβευμένης παιδικής – νεανικής χορωδίας “Καλλιτεχνήματα” υπό την διεύθυνση της κυρίας. Μ. Μιχαλοπούλου και των εκλεκτών μουσικών καλλιτεχνών Βαγγέλη Σαραντίδη, Παναγιώτη Βέργο, Κώστα Καλδέλλη, Ηλία Μαυρίκη , Αντώνη Κεραμυδά, Ιγνάτιου Σιμενή και το νεανικό μουσικό σχήμα με τους Μάριο Ανριταμπλ Τοπ ,Χρήστο Κυριαζή Νίκο Χριστόπουλο που θα μας χαρίσουν ένα αξέχαστο Μυτιληνιό γλέντι ταξιδεύοντας στα μουσικά μονοπάτια της Λέσβου και της Μ. Ασίας.

Όλοι θα είμαστε εκεί για να δείξουμε την αγάπη μας γι’ αυτό το υπέροχο γεμάτο ιστορία και πολιτισμό νησί,τη ΛΕΣΒΟ ΜΑΣ!!!

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ STAR ΑΝΤΙΟΠΗ ΣΩΤΗΡΊΟΥ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο