“Λαϊκή Συσπείρωση”: Ο κ. Αποστόλου σαν γυρολόγος κατέληξε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

“Καλά θα κάνει ο κ. Αποστόλου να σταματήσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες ότι δήθεν ο υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Δυτικής Λέσβου Γιάννης Συκάς τον πολιορκούσε για να μπει στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αν είναι ποτέ δυνατόν ο συγκεκριμένος κύριος να είναι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σ’ ένα χωριό σαν τον Μανταμάδο, πόσο δε μάλιστα αφού στήριξε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έχει την κύρια ευθύνη για το κλείσιμο του σφαγείου και τη μετέπειτα ιδιωτικοποίησή του.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Αποστόλου γυρόφερνε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους ώστε να βρει τη νέα του πολιτική στέγη ώστε να συνεχίσει το ίδιο αντιλαϊκό του έργο. Έτσι τελικά κατέληξε στα ψηφοδέλτια του Σύριζα.

Καλούμε τους κατοίκους του χωριού μας να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που αποτελούνται από ανθρώπους αγωνιστές που έχουν δώσει δείγματα γραφής στους καθημερινούς αγώνες ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους που εξαθλιώνουν και δυσκολεύουν τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων, τόσο στο Δήμο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Συκά όσο και στην Περιφέρεια και την Τοπική Κοινότητα Μανταμάδου.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο