“Έφυγε” από κοντά μας ο Ελευθέριος Τρύφων… Η Λέσβος θρηνεί έναν πραγματικό λάτρη του τόπου μας

“Έφυγε” από τη ζωή ένας πραγματικός λάτρης της Λέσβου…

Ο λόγος για τον 89χρονο συμπατριώτη μας Ελευθέριο Τρύφων που τόσα πολλά πρόσφερε στη γενέτειρα του και όχι μόνο…

Ο κυρ Λευτέρης ήταν ένας καλόκαρδος άνθρωπος  με αρκετές αρετές  τις οποίες μετέφερε και στα παιδιά του Θεόδωρο και Παναγιώτη που συνεχίζουν να προσφέρουν αθόρυβα να προσφέρουν στον τόπο τους με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα στη μεγάλη τους αγάπη τον Αιολικό τον οποίο ολόκληρη η οικογένεια αγαπά και στηρίζει οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κυρ Λευτέρης αφήνει πίσω του ένα θαυμαστό έργο και ένα όνομα που θα θυμούνται για πάντα οι Λέσβιοι συμπατριώτες του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα : 3:30 από τον Ιερό Ναό ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟ Ν.Π.Δ.Δ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΛΕΣΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ: GR 7301104150000041554550065

Το Lesvosnews.gr και προσωπικά ο Γιάννης Συνάνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και στους οκείους του να είναι καλά και να τον θυμούνται…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα ου θα τον σκεπάζει…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός αναζητεί τις λέξεις για να αποχαιρετίσει τον Ελευθέριο Τρύφων, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα κοινωνικής δράσης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και προς τον τόπο του. Ο Αιολικός έχασε ένα σεβαστό μέλος της οικογένειάς του και το πένθος είναι βαρύτατο.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γριπιώτης Σταύρος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο