Πυροβολισμός αδέσποτης γάτας στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης- Συνελήφθη ο δράστης

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 4 μ.μ., περίοικος στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης ενώ έβγαινε από το σπίτι του άκουσε έναν πυροβολισμό που σχεδόν αμέσως ακολουθήθηκε από την κραυγή ενός πληγωμένου ζώου.
Σηκώνοντας το βλέμμα προς τα πάνω, είδε στο μπαλκόνι έναν 50χρονο γείτονά του, ο οποίος κρατώντας ένα αεροβόλο όπλο έσπευσε να μπει μέσα στο σπίτι.
Κλήθηκε αμέσως επιτόπου η Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη ενώ το όπλο κατασχέθηκε, ενώ οι μάρτυρες μετέβησαν στο Α.Τ. Μυτιλήνης για την κατάθεση μήνυσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ως δικαιολογία είπε ότι οι αδέσποτες γάτες του … τρώνε τα καναρίνια!
Το τραυματισμένο ζώο, μια αδέσποτη γατούλα, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο όπου η ακτινογραφία έδειξε ότι έφερε βλήμα αεροβόλου όπλου σφηνωμένο στο λαιμό της, κοντά στην σπονδυλική στήλη.
Η κατάσταση του ζώου παραμένει κρίσιμη.
Σημειώνουμε ότι στην περιοχή έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά τραυματισμού και θανάτωσης ζώων με αεροβόλο όπλο.
Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης συγχαίρει τους αυτόπτες μάρτυρες που έδρασαν άμεσα, και όπως όφειλαν!
Πλέον τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη και ελπίζουμε ότι η τιμωρία ενός ακόμα επίδοξου δολοφόνου ανυπεράσπιστων ζώων στη Λέσβο να είναι παραδειγματική!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο