Πυρ και μανία ο Σταμάτης Κάρμαντζης κατά της Καλογήρου – Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω για όλα διαμήνυσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Άστραψε και βρόντηξε, για πρώτη φορά μάλιστα δημοσίως, μέσω της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Χίος» του «Ράδιο Αλήθεια» ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, στην παρατήρηση ότι απουσίαζε από την εκδήλωση παρουσίασης των έργων της Περιφέρειας για τη νότια Χίο, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσείο Μαστίχας, στο Πυργί.

Ο κ. Κάρμαντζης, που μέχρι τώρα απέφευγε επιμελώς να εξωτερικεύσει τη δυσαρέσκειά του για τη διοίκηση που πέντε χρόνια τώρα ασκεί η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, σύμφωνα με την οποία δεν του έχει παραχωρήσει αρμοδιότητες, παρότι χωρικός αντιπεριφερειάρχης, έκανε λόγο για εκδήλωση – σόου για το οποίο δεν ενημερώθηκε, όπως και για το τηλεοπτικό σόου, όπως χαρακτήρισε τις χθεσινές δηλώσεις Καλογήρου – Βουρνού και άλλων στα 1ο και 4ο τμήματα του περιφερειακού δρόμου της πόλης.

«Από τη Δευτέρα είναι στη Χίο η Περιφερειάρχης και δεν πέρασε καν από το σπίτι της, τα γραφεία της Π.Ε. Χίου, να δει αν είναι όρθια ή γκρέμισαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμαντζης, συμπληρώνοντας ότι θα έρθει η ώρα που θα τα πει όλα. Υποστήριξε ακόμη ότι εκείνος παρέμεινε στη θέση που τον εξέλεξε ο χιώτικος λαός και πάλεψε και παλεύει για όλα τα θέματα που προκύπτουν παρότι χωρίς αρμοδιότητες, γιατί αυτό επιτάσσει η συνείδηση και το χρέος του απέναντι στους Χιώτες και τις Χιώτισσες, καταλήγοντας ότι σε όλες τις κρίσεις ήταν παρών και για όλα τα έργα που έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν πολλοί από τη Χίο, είτε πολιτικοί είτε υπηρεσιακοί παράγοντες, μάτωσαν για να γίνουν πράξη και να μπορεί τώρα η κα Καλογήρου να τα παρουσιάζει.

alithia.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο