Ψηφίσματα από Επιμελητήριο Λέσβου και Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης για το θάνατο του Θράσου Καλογρίδη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λέσβου, μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου, του επί σειρά ετών διατελέσαντος Προέδρου, Α΄ Αντιπροέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα, 
Θρασύβουλου Καλογρίδη
του οποίου η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, η εργατικότητα, η προσφορά και ο ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισε στον επιμελητηριακό θεσμό και την τοπική ανάπτυξη, αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη και σημείο αναφοράς για τους συνεχιστές του έργου του, συνεδρίασε εκτάκτως, και αποφάσισε ομόφωνα, εκδίδοντας το κάτωθι Ψήφισμα:

Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή και το προσωπικό του Επιμελητηρίου
Να παραμείνει την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 κλειστή η υπηρεσία 
     του Επιμελητηρίου 
3. Να επιδοθεί το ψήφισμα αυτό στην οικογένεια του εκλιπόντος 
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο
5. Να διατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος, στο «Σύλλογο 
Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης».

Μυτιλήνη 12 Αυγούστου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης με το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου κ Θρασύβουλου Καλογρίδη, συνήλθε εκτάκτως, σήμερα την 12/8/2019 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Να παρασταθεί σύσσωμο στη εξόδιο ακολουθία το Διοικητικό Συμβούλιο.
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Να καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου, στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων στη μνήμη του.

Εκ του Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Κίνησης Πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο»

 Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» είναι συγκλονισμένα με την είδηση του θανάτου του Θράσου Καλογρίδη.
Από τα πιο παλιά και δραστήρια μέλη της Κίνησης, ο Θράσος βοήθησε πολύ τη «Συνύπαρξη», ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης φιλικών σχέσεων ανάμεσα στους πολίτες της Λέσβου και των απέναντι Μικρασιατικών παραλίων. Ξεχωριστές και πολύ αποτελεσματικές ήταν οι πρωτοβουλίες του στον τομέα των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων ανάμεσα στους δύο λαούς. Σαν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αλλά και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, ανέπτυξε πλούσια δράση προς αυτή την κατεύθυνση.
Ακόμα και τους τελευταίους μήνες ,που ο Θράσος πάλευε για τη ζωή του, δεν ξέχασε ποτέ τη «Συνύπαρξη» και τακτικά μας έστελνε από την Αθήνα τις σκέψεις και τις προτάσεις του για δράσεις.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους του και στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, καταθέτουμε συμβολική ενίσχυση στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο