ΠΡΟΣΟΧΗ – Έρχεται νέο πιο έντονο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα βράδυ έως και την Παρασκευή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το βράδυ της Τετάρτης 02-01-2019 μέχρι και την Παρασκευή 04-01-2019 σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

 Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

 Επισυνάπτεται το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων.

«Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων».

 

1. Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το υπ΄ αριθ. 01/02-01-2019 Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, σύμφωνα με τα στοιχεία που απεστάλησαν από την ΕΜΥ, που ισχύει από την Τετάρτη 02-01-2019 μέχρι και την Παρασκευή 04-01-2019.

 

2. Παρακαλούμε τους φορείς, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

3. Σύμφωνα με τις ανωτέρω (β) και (γ) σχετικές, το παρόν αποτελεί το διαβιβαστικό έγγραφο του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ καθώς και το ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα, προκειμένου να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας οι φορείς, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 2§4α του Ν.3013/2002 (ΦΕΚ Α΄102).

Επισυνάπτεται: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ α.α: 01/02-01-2019

Ακριβές Αντίγραφο

Ο Aξιωματικός Επιχειρήσεων Κ.Ε.Π.Π.

 

 

Νικόλαος Γεντέκος

Αστυνομικός Διευθυντής

 

 

-Ο-

Διοικητής Ε.Σ.Κ.Ε.

Ιωάννης Αντ. Φωστιέρης

Υποστράτηγος Π.Σ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο