Πολυξένη Καραγιάννη… Έχει τα δικά της όπλα για να μπορέσει να προσφέρει στο Δήμο Μυτιλήνης !!!

Πολυξένη Καραγιάννη…

Άλλη μια δραστήρια γυναίκα η οποία κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Στρατή Κύτελη κόρη του Ασημάκη Καραγιάννη και της Εριφύλης Σαπνά-Καραγιάννη είναι γεννημένη στην Μυτιλήνη, την 1η Μαρτίου 1975, με καταγωγή από το Μεσαγρό Γέρας.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής Κοινωνικών Υπηρεσιών Διατροφής και Διαιτολογίας. εξελέγη την περίοδο 2006-2011, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Γέρας.

Παράλληλα, την περίοδο 2007-2011, διετέλεσε Μέλος του Δήμου και Κοινοτήτων Νομού Λέσβου.

Επιπλέον, είναι έγγαμη μητέρα δύο παιδιών και, κατά τα έτη 2007-2016, εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού και 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.και από το 2017, κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στον τομέα των Θαλάσσιων Επιστημών Αιγαίου,και είναι Μέλος του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ποιμαντική στο χώρο της Υγείας !!

Γνωρίζει άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα της Μυτιλήνης ,και τις ανάγκες των συμπολιτών μας ,θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στη μάχη των δημοτικών εκλογών.της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 ,γιατί πιστεύει ότι μπροστά και δυναμικά όλοι μαζί ,με την εμπειρία ,και την γνώση ,θα καταφέρει να δώσει έναν νέο αέρα αισιοδοξίας στον τόπο αυτό που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο