Ποιοι είμαστε

Το LesvosNews.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος του ειδησεογραφικού και ενημερωτικού έργου του Γιάννη Συνάνη.

Ο Γιάννης Συνάνης έχοντας μία πολυετή πείρα στη δημοσιογραφία, έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται εκτός από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά συγκροτήματα της χώρας μας με τους εγκυρότερους δημοσιογράφους αυτών αλλά και με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ΜΜΕ του κόσμου, τα οποία τον εμπιστεύονται απόλυτα για την εγκυρότητα και αξιοπιστία του.

Φροντίζουμε να μεταδίδουμε άμεσα και απευθείας από τη Μυτιλήνη ότι νεότερο προκύπτει και αφορά στο νησί της Λέσβου και της ευρύτερης περιοχής του Αιγαίου αλλά και της γειτονικής Τουρκίας. Με αναγνώστες από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, παραμένουμε πιστοί στο έργο της έγκυρης ενημέρωσης και πληροφόρησης, από την αρχή του εγχειρήματος μέχρι και σήμερα. Εργαζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, για να έχετε εσείς οι αναγνώστες του Lesvosnews.gr την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Καινοτόμος από τη φύση του ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης, υπήρξε πρωτοπόρος της διαδικτυακής ενημέρωσης και πληροφόρησης σε τοπικό επίπεδο και βάζει πάνω από όλα στη δουλειά του τη δική του φιλοσοφία…

Θέλω να είμαι αντικειμενικός και όχι αρεστός δημοσιογράφος… Μακριά από εμένα κάθε είδους αδικία…

Με βάση όλα αυτά τα στοιχεία, θα συνεχίσουμε τη δική μας πορεία στο χώρο των ΜΜΕ της Λέσβου, ευελπιστώντας ότι βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στο καλό του τόπου μας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα σας!!!