Πλήθος κόσμου στο “Λεσβιακό Αντάμωμα της ΟΛΣΑ πάνω στο πλοίο “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και φέτος στο “Λεσβιακό Αντάμωμα” που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Και η φετινή εκδήλωση έγινε με τη χορηγία της Attica Group, που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία της Blue Star Ferries και της Hellenic Seaways, η οποία κάθε χρόνο καλύπτει όλα τα έξοδα αλλά και τη διάθεση ολοκλήρου του πληρώματος των πλοίων της, που φέτος έγινε επάνω στο πλοίο “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” στον Πειραιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου της ΟΛΣΑ Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι ίσως του χρόνου η κοπή της πίτας να γίνει στο Πνευματικό Κέντρο “ΜΙΛΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ που προχωρεί με γοργούς ρυθμούς.

Την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε ο Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Συκής ενώ τιμήθηκαν αρκετοί από τους διατελέσαντες ως πρόεδροι της ΟΛΣΑ.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λέσβου Γιώργος Πάλλης, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα με Λεσβιακά προϊόντα στον Επιτελικό Εμπορικό Διευθυντή της Attica Group κ. Διονύση Θεοδωράτο τον οποίο ευχαρίστησαν για τη σημαντικότητα προσφορά της εταιρείας που εκπροσωπεί και τον ίδιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της Hellenic Seaways κ. Βασίλης Κάτσαρης.

Μετά τα διαδικαστικά ξεκίνησε το γλέντι με χορό και τραγούδι από τους Βαγγέλη Σαραντίδη βιολί, Σταυρούλα Σπανού σαντούρι, Θοδωρή Τζινέλλη μπουζούκι, Ηλία Μαυρίκη κιθάρα, Κώστα Καλδέλη τραγούδι.

Ξεχωριστό τόνο έδωσε το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Πολιχνιατών Λέσβου.

Το ούζο & το κρασί με τους νόστιμους μεζέδες της κουζίνας του πλοίου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” τα απόλαυσαν οι Λέσβιοι που παραβρέθηκαν στο “Λεσβιακό Αντάμωμα” σε πλήρη αφθονία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που σας παραθέτουμε και την Κυριακή που μας έρχεται θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μέσα από το Lesvosnews.gr ολόκληρη την εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Ηλίας Πότσης και που το βίντεο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Αντώνη Πίκουλου που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο