Πεζοπορία την Κυριακή του “ΟΡΕΙΑΣ” σε Αγιάσο – Άγιο Δημήτριο με αφορμή και τη “Γιορτή του Κάστανου”

Η επόμενη «εξόρμηση» του ΟΡΕΙΑΣ θα είναι στην Αγιάσο, όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, την ημέρα της γιορτής του κάστανου.

Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από την Αγιάσο, όπου θα πάμε με πούλμαν γιατί πρόκειται για μη κυκλική διαδρομή.  Αρχικά θα επισκεφτούμε μια σπηλιά κοντά στο χωριό (όπου θα χρειαστούμε φακό).

Έπειτα θα ανέβουμε στο Καστέλι και τέλος θα κατηφορίσουμε μέσα από το ιδιαίτερο αλλά και «άγριο» σε ορισμένα σημεία μονοπάτι της κοιλάδας, προς τον Άγιο Δημήτριο.

Εκεί θα μας περιμένει το πούλμαν και θα μας ξανανεβάσει στην Αγιάσο, για να κάνουμε για 1,5 ώρα περίπου βόλτα στη γιορτή του κάστανου, να φάμε κατά την επιλογή του καθενός κλπ.

Η πεζοπορία μας θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και είναι μέτριας δυσκολίας.

Αναχώρηση του πούλμαν στις 9:30 από το My Market του πάρκιγκ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 24:00 της Παρασκευής 10/11, κατά προτίμηση ηλεκτρονικά (από όσους λαμβάνουν τη φόρμα με email), αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946-306487 (Αντωνία). Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπερνούν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Προϋπόθεση για να συμμετέχετε είναι να νιώθετε καλά και να έχετε αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Επίσης να έχετε μαζί τα απαραίτητα εφόδια (σακίδιο, πεζοπορικά μποτάκια, αρκετό νερό, ελαφρύ μπουφάν, κάποιο κολατσιό και ΦΑΚΟ για το σπήλαιο).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο