Πεζοπορία την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στον Μεσότοπο με τον “ΟΡΕΙΑΣ”

H πεζοπορία μας αυτή την Κυριακή (11/3) θα γίνει στην κοιλάδα της Μαλλιόντας στην περιοχή του Μεσοτόπου όπου στο διάβα μας θα συναντήσουμε νερόμυλους και το εξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου.
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από το καθιερωμένο μέρος (My Market του κεντρικού πάρκιγκ Μυτιλήνης) στις 09:00 και αφού διανύσουμε 75 χιλιόμετρα θα φτάσουμε στον γραφικό Μεσότοπο που θα μας περιμένει ο φίλος μας ο Ανδρέας ο οποίος θα είναι και φέτος ο οδηγός μας.
Η διαδρομή που θα κάνουμε είναι κυκλική και η διάρκειά της τρείς (3) ώρες περίπου. Για το καθιερωμένο γεύμα μας έχουμε κλείσει μαγαζί και θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 24:00 της Παρασκευής 9/3 κατά προτίμηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία). Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα ορειβατικά μποτάκια και το αδιάβροχο είναι απαραίτητα. Επίσης καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια γιατί λόγω των συχνών βροχοπτώσεων σίγουρα θα υπάρχουν νερά στα μονοπάτια που θα περάσουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο