Πας στη Λήμνο και θες να περάσεις άνετες και αξέχαστες διακοπές… Κάνε κλικ εδώ και το πρόβλημα… πάειιιιι !!!

Καλώς ήρθατε στην Petrides Car Rental
Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Petrides  βρίσκεται στο νησί της Λήμνου, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα.
H εταιρεία μας “Petrides Car Rental” δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1969 παρουσιάζοντας μία συνεχή άνοδο που την κατατάσσει στην κορυφή.

Διαθέτουμε 3 γραφεία που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρο το νησί, στελεχωμένα με ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικό.
Διαθέτουμε ιδιόκτητα 8 ολοκαίνουργια – υπερσύχρονα deluxe πούλμαν υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, τα οποία πληρούν όλους τους κανόνες ασφάλειας  και  διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές.

Επίσης διαθέτουμε ιδιόκτητα 70 και πλέον ολοκαίνουργια αυτοκίνητα προς ενοικίαση όλων των κατηγοριών.
Tα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα πούλμαν και αυτοκίνητα της εταιρείας μας, καθώς και η ποικιλία των υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε, υποστηρίζονται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ιστορια
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1969 από τον πρόεδρό της Θεόδωρο Πετρίδη. Ήταν μια από τις πρώτες οικογενειακού τύπου επιχειρήσεις της εποχής. Η επιτυχία ήρθε γρήγορα γιατί βασίστηκε στην ικανοποίηση των πελατών μας. Δώσαμε έμφαση στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές κι αυτός συνεχίζει να είναι ο στόχος μας.

Εταιρικός σκοπός
Πιστεύουμε ότι μπορούμε αλλάξουμε τα δεδομένα στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Κι αυτό θα το πετύχουμε προσφέροντας ποιοτικότερες υπηρεσίες στην ίδια τιμή. Έτσι δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Η σωστή εξυπηρέτηση, η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων του στόλου μας, η άμεση επαφή μας με τον πελάτη, οι πολύ λογικές τιμές μας και η δυνατότητα παροχής λύσεων προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, είναι μερικά από τα στοιχεία που όχι μόνο έφεραν την «Petrides Car Rental» στην κορυφή και την διατήρησαν στην θέση αυτή, αλλά έκαναν και εμάς τους δημιουργούς της πολύ υπερήφανους για το αποτέλεσμα και ικανούς να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με συνεχώς ανανεωμένες παροχές υπηρεσιών και ανανεωμένο στόλο.
Με ένα στόλο 70 και πλεόν αυτοκινήτων προσφέρουμε ποικιλία σε πελάτες που έρχονται είτε για αναψυχή, είτε για εργασία.
Με γραφεία εξυπηρέτησης σε όλο το νησί διευρύναμε στο μέγιστο βαθμό την παροχή μας στον πελάτη, τον οποίο θεωρούμε μοναδικο!

Η “Petrides Car Rental” διαθέτει ένα στόλο αυτοκινήτων που καλύπτει οποιαδήποτε απαίτηση από 1000cc μέχρι 2000cc καθώς και αυτοκίνητα πολυτελείας για τις επίσημες στιγμές σας.

Έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε και την πιο υψηλή απαίτησή με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Η πολυετή πείρα στο χώρο, το έμπειρο προσωπικό και οι λογικές τιμές εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξένοιαστη διαμονή στην Λήμνο. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με παράδοση σε βολικούς προορισμούς.

Γιατί να επιλέξετε “Petrides Car Rental”
• Τα αυτοκίνητά μας ανανεώνονται κάθε 3 χρόνια
• Υπολογισμός τιμής σε 30 δευτερόλεπτα μέσω της ιστοσελίδας μας
• Επιβεβαίωση διαθεσιμότητας αυτοκινήτου εντός ημέρας
• Ασφαλείς online συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας
Και επίσης
• Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό
• Ξεκάθαρη εικόνα για τις λεπτομέρειες κράτησης και πληρωμής πριν γίνει η κράτηση, χωρίς κρυφά σημεία ή επιπλέον χρεώσεις.

Αυτοκίνητα

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλια αυτοκινήτων, για όλες τις προτιμήσεις. Από οικονομικό αυτοκίνητο, πολυτελές, πολυμορφικό, 4×4 ή minibus. Σας φέρνουμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας στο αεροδρόμιο της Λήμνου, στο λιμάνι ή στο ξενοδοχείο διαμονής σας.

Petrides Car Rental, 50 χρόνια εμπειρίας στις Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Λήμνο!

Με την κράτησή σας στην εταιρία μας, με το online σύστημά μας, σας παρέχετε η δυνατότητα να έχετε στα χέρια σας και χωρίς αμφιβολία τα επόμενα:

  • Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου
  • Έμπειρο προσωπικό με άριστες γνώσεις για παροχή πληροφοριών

 Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό – PetridesChauffeurService 

 You choose it, we drive it!

Η PetridesTravel & CarRental προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, έχοντας πάντα ως κύρια προτεραιότητα την άνεση και την ασφάλεια των πελατών της.

 Φροντίζουμε όλοι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν VIP εξυπηρέτηση ώστε οι μεταφορές σας στην Λήμνο να αποτελέσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 Διαθέτοντας έναν σύγχρονο και πλήρως πιστοποιημένο στόλο αυτοκινήτων αλλά και πεπειραμένους επαγγελματίες οδηγούς, η PetridesTravel & CarRental μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας για μεταφορά.

 Κάθε μετακίνηση δική σας ή των συνεργατών σας γίνεται τώρα μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση!
Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους προσωπικό οδηγό…με την μοναδική υπηρεσία Chauffeur Drive Service από τη Petrides, τη μεγαλύτερη εταιρεία Rent a Car στην Λήμνο

Με την αξιοπιστία μας σας εγγυούμαστε ηρεμες διακοπές και απόλαυση!
Επιλέξτε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας, που και πότε το θέλετε.

Οι ενοικιάσεις μας σε συνδυασμό με το γραφείο ταξιδιών δίνουν το πλεονέκτημα στο προσωπικό μας να παρέχει στους πελάτες μας επιπρόσθετες πληροφορίες και υπηρεσίες για να κάνουν τη διαμονή τους στην Λήμνο πιο απολαυστική και ευχάριστη.
Χαρείτε τις ομορφιές της Λήμνου ταξιδεύοντας με ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που διαθέτει ο στόλος μας.

Εξερευνήστε την Λήμνο…όπως επιθυμείτε με τα αυτοκίνητα μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο