Παντού ξεφυτρώνουν κοντέινερ-οικίσκοι… Ο Δήμαρχος και η Περιφερειάρχης έχουν γνώση;… Συμφωνούν;

konteiner-lampes-1

Νέες καταγγελίες συνοδευόμενες από φωτογραφίες – ντοκουμέντο έφτασαν στο LesvosNews.gr, όπου φαίνονται να στήνονται κοντέινερ – οικίσκοι, σε περιφραγμένο ιδιόκτητο χώρο.

Δεν γνωρίζουμε αν τα συγκεκριμένα κοντέινερ αποθηκεύονται εκεί για να μεταφερθούν στη συνέχεια στη Μόρια ή στον Καρά Τεπέ, όπου είναι προγραμματισμένο να τοποθετηθούν εκεί 500 νέα κοντέινερ.

Τα συγκεκριμένα κοντέινερ βρίσκονται μέσα σε ιδιόκτητο χώρο στους Λάμπου Μύλους κι έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων του χωριού, για το ενδεχόμενο δημιουργίας εκεί νέου χώρου φιλοξενίας μεταναστών.

Όπως μάλιστα μας ενημερώνουν, ο περιβάλλον χώρος εξωραϊζεται και διαμορφώνεται με επιμέλεια.

Μήπως λοιπόν θα πρέπει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ή ο Δήμος Λέσβου να ενημερώσουν τους πολίτες της Λέσβου και ιδιαίτερα τους κατοίκους του μικρού αυτού χωριού, περί τίνος πρόκειται;

UPDATE – 20/12/2016

Κατόπιν σχετικής έρευνας του LesvosNews.gr, διαπιτσώθηκε ότι τα κοντέινερ βρίσκονται αποθηκευμένα στον εν λόγω χώρο από την μεταφορική εταιρεία ΕΦΑΜ, μέχρι να παραδοθούν και τοποθετηθούν στον καταυλισμό μεταναστών του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου είναι ο τελικός τους προορισμός.

konteiner-lampes-2

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο