Πανικός στον αέρα σε πτήση από Αθήνα σε Λήμνο – Οι επιβάτες έβαλαν σωσίβια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομοκρατήθηκαν οι δεκάδες επιβάτες στην αποψινή πτήση της Sky Express από την Αθήνα με προορισμό τη Λήμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnos FM 100, λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροσκάφος άρχισε να τρέμει πολύ έντονα. Αμέσως επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βάλουν σωσίβια, να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι «ξήλωσαν» μέχρι και χερούλι από κάθισμα!

Ο πιλότος επέστρεψε το αεροπλάνο στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Μάλιστα, μετά την προσγείωση, ασθενοφόρα παρέλαβαν λιπόθυμους επιβάτες για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η εταιρεία μετέφερε με λεωφορείο τους επιβάτες προκειμένου να ταξιδέψουν για Λήμνο με άλλο αεροσκάφος.

Είναι σίγουρα μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν οι επιβάτες που έζησαν τον τρόμο στην αποψινή πτήση της Sky Express από Αθήνα προς Λήμνο.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν όταν ένα τέταρτο μετά την απογείωση, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροσκάφος άρχισε να «τρέμει» πολύ έντονα.

Όπως λέει μια εκ των επιβατών στην κάμερα του Limnos FM 100, ειδοποιήθηκαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το αεροσκάφος πρέπει να επιστρέψει στο «Ελ. Βενιζέλος». Μια γυναίκα λιποθύμησε ενώ μια άλλη έπαθε κρίση πανικού με αποτέλεσμα να μείνει προληπτικά στην Αθήνα.

Στην πρωτεύουσα παρέμειναν και ορισμένοι άλλοι από τους επιβάτες, οι οποίοι δεν θέλησαν να ταξιδέψουν. Οι υπόλοιποι έφτασαν στη Λήμνο με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις της επιβάτιδος στον Limnos FM 100 μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ήφαιστος» της Λήμνου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο