Πα-Τέρας να σου πετύχει… 54χρονος συνταξιούχος οπλίτης κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανήλικα κορίτσια του

54xronos-pateras

ΣΟΚ στην μικρή κοινωνία της Λέσβου !!!

Ένας 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός – επαγγελματίας οπλίτης – o Ν.Π. συνελήφθη και ομολόγησε, ότι εδώ και τρία περίπου χρόνια, είχε σεξουαλικές σχέσεις με τα τρία ανήλικα κορίτσια του !!!

Η αποκάλυψη της δράσης του έγινε, όταν η ηλικίας 15 χρονών κόρη του, αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της, για το δράμα που ζούσε αυτή και τα δύο μικρότερα αδέλφια της.

Η μητέρα της κατέφυγε στην αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Εκεί ανακρινόμενος ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή με βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, ο αδίστακτος δράστης εκμεταλλευόμενος την απουσία της γυναίκας του, έβαζε και έβλεπε με τα τρία ανήλικα κορίτσια του “βίντεο – πορνό” και στη συνέχεια κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία άτυχα παιδιά του.

Τo χωριό στο οποίο εκτυλισσόταν η φρικιαστική αυτή ιστορία είναι πολύ κοντά στη Μυτιλήνη και οι κάτοικοί του είναι συγκλονισμένοι από τη σοκαριστική αυτή είδηση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

112 Άποψη για τα “Πα-Τέρας να σου πετύχει… 54χρονος συνταξιούχος οπλίτης κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανήλικα κορίτσια του”

  1. […] η απολογία του 54χρονου πατέρα, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικα κορίτσια του επί τρία […]

  2. […] Γερή καμπάνα εισέπραξε από το Μικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης, ο 55χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός από το Κάτω Τρίτος, ο οποίος βίαζε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια τις ανήλικες … […]

  3. […] Γερή καμπάνα εισέπραξε από το Μικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης, ο 55χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός από το Κάτω Τρίτος, ο οποίος βίαζε για περισσότ&ep… […]

Αφήστε ένα σχόλιο