Ουρές από μετανάστες έξω από τη ΔΟΥ Μυτιλήνης για να πάρουν ΑΦΜ – Περιφρούρηση από την Αστυνομία

Κατά δεκάδες συρρέουν τις τελευταίες ημέρες οι μετανάστες έξω από το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης, προκειμένου να αποκτήσουν ΑΦΜ.

Σύμφωνα με κάποιες νέες αποφάσεις συναρμόδιων Υπουργείων, όσοι μετανάστες υποβάλουν αίτημα για χορήγηση Πολιτικού Ασύλου στη χώρα μας, παίρνουν στα χέρια τους μία βεβαίωση, την οποία αφού προσκομίσουν στις κατά τόπους ΔΟΥ, έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν Ελληνικό ΑΦΜ.

Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από τη στιγμή που θα πάρουν το ΑΦΜ στα χέρια τους θα έχουν κάποια δικαιώματά και κάποιες αποδοχές από σχετικά επιδόματα.

Αυτό όμως που έχει θορυβήσει του Υπουργείο Οικονομικών, είναι ότι οι μετανάστες που θα πάρουν το ΑΦΜ στα χέρια τους θα είναι σαν να κρατούν έναν πυρηνικό πύραυλο.

Κι αυτό γιατί αναμένεται να προκύψουν σοβαρότατα προβλήματα στην οικονομία της χώρας μας.

Στη Μυτιλήνη έφτασε εσπευσμένα ο Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ρήγας Μπάρκουλας, ο οποίος είχε πολύωρες συσκέψεις με τους επικεφαλής της ΔΟΥ Μυτιλήνης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Αρχικά και με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η κατάσταση έξω από το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης ομαλοποιήθηκε, ωστόσο όμως η διαδικασία της έκδοσης των ΑΦΜ στους μετανάστες συνεχίζεται κανονικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο