Ως συνήθως… Και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είδε τη μισή αλήθεια για το μεταναστευτικό πρόβλημα στη Λέσβο

Από νωρίς σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης βρέθηκε στη Λέσβο, προκειμένου όπως δήλωσε και στους δημοσιογράφους να έχει μία ενημέρωση για την εικόνα του μεταναστευτικού προβλήματος στη Λέσβο, αφού κάποιες από τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής πέρασαν στο δικό του Υπουργείο.

Ο κ, Χρυσοχοϊδης μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο “Οδυσσέας Ελύτης” της Μυτιλήνης πήγε αμέσως στο ΚΥΤ Μόριας όπου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους από τον Διοικητή του Hotspot Γιάννη Μπαλπακάκη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε και το Hotspot στον Καρά Τεπέ, ενώ λίγο αργότερα είχε σύσκεψη στην αίθουσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με τους νυν και επόμενους τοπικούς μας «άρχοντες», εκπροσώπους των αρχών ασφαλείας και με τοπικούς φορείς.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε με κλειστές τις πόρτες στους δημοσιογράφους, ο κ. Χρυσοχοϊδης έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τη σεμνότητα και την ταπεινότητα με την οποία οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ικανοποίησή του για τη διαχείρηση του μεταναστευτικού προβλήματος στο ΚΥΤ Μόριας και στον Καρά Τεπέ.

Φυσικά όπως όλοι καταλαβαίνετε αλλά και ο ίδιος ο Υπουργός αντιλήφθηκε, η κατάσταση και στα δύο Hotspot είχε κάτι από περισσότερο ωραιοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι διευθυντές τους, υπερβάλλουν κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε να διαχειρίζονται κατά το μέγιστο το δύσκολο έργο που έχουν επωμιστεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο