Οριστικό – Ο Σταμάτης Μαλέλης παραμένει στην κεντρική πολιτική σκηνή… Τι λέει ο ίδιος και η Φώφη Γεννηματά

Είναι οριστικό…

Μετά από μία πολύ δύσκολη απόφαση, ο Σταμάτης Μαλέλης ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της Φώφης Γεννηματά να παραμείνει επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος και δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Μία απόφαση που έχει δύο σκέλη…

Αλλάζουν πλέον οι συσχετισμοί στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αφού ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας με το μέρος του όλες τις δημοσκοπήσεις θετικές.

Από την άλλη πλευρά είναι απολύτως διαπιστωμένη η θετική συμβολή του Σταμάτη Μαλέλη σαν επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, κάτι που ανάγκασε τη Φώφη Γεννηματά να απαιτήσει από τον ίδιο να συνεχίσει το έργο του εν όψη των Εθνικών εκλογών.

Ανακοίνωση Κινήματος Αλλαγής

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε συνάντηση που είχε σήμερα με το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτη Μαλέλη του ζήτησε να παραμείνει επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος λόγω της κρίσιμης συμβολής του στον επικοινωνιακό σχεδιασμό ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο Σταμάτης Μαλέλης ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της Προέδρου και δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Ο Σταμάτης Μαλέλης θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΕΛΗ

Προς τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου

“Αγαπητοί συμπατριώτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και έναν-έναν προσωπικά, για την αγάπη που μου δείξατε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για την Περιφέρεια.

Πήρα μία απόφαση που ειλικρινά με στεναχωρεί πάρα πολύ, αφού οι συνθήκες μου επιβάλλουν να δώσω τον αγώνα μου στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Δεν θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου…

Ξέρω ότι κάποιοι θα πικραθείτε, αφού ξεκινήσαμε μαζί έναν ωραίο αγώνα για την αναγέννηση των νησιών μας και των κατοίκων τους.

Όμως σας υπόσχομαι και δεσμεύομαι με το χέρι στην καρδιά ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ,από όποια θέση και αν βρεθώ στο μέλλον, για το Βόρειο Αιγαίο.

Είναι αυτονόητο ότι η ομάδα που δημιουργήσαμε θα συνεχίσει το ταξίδι της με έναν ικανό υποψήφιο και θα είμαι στο πλευρό του για να πετύχουμε το στόχο μας.”

Με αγάπη

Σταμάτης Μαλέλης – Δημοσιογράφος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο