Οργή και αγανάκτηση των κατοίκων του Μολύβου για την αποβίβαση 60 μεταναστών στο λιμάνι τους

metanastes-molivos

Ξεσηκώθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του Μολύβου, όταν αντίκρισαν το σκάφος του Λιμενικού Σώματος, να μεταφέρει 60 μετανάστες οι οποίοι είχαν νωρίτερα συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας χωρίς τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι κάτοικοι του Μολύβου, εμφανώς οργισμένοι και αγανακτισμένοι από τη γενική πτώση του τουρισμού, η οποία αγγίζει το 60% και την αποδίδουν στο μεταναστευτικό πρόβλημα, συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι – ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες και καταστηματάρχες – και φώναζαν να απομακρυνθούν οι μετανάστες εδώ και τώρα, διότι οι λίγοι τουρίστες που τους έχουν απομείνει θα εξαφανιστούν κι αυτοί.

Πράγματι πολλοί από τους ξένους τουρίστες, στη θέα των μεταναστών, σήκωναν τις φωτογραφικές τους μηχανές και τα κινητά τους και απαθανάτιζαν το μοναδικό θέαμα !!!

Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν ιδιαίτερα οργισμένοι με συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία όπως καταγγέλουν μεταφέρει τους μετανάστες στην περιοχή τους.

Την άμεση λύση έδωσε το Λιμενικό Σώμα που φρόντισε ώστε οι μετανάστες να μεταφερθούν άμεσα στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

84 Άποψη για τα “Οργή και αγανάκτηση των κατοίκων του Μολύβου για την αποβίβαση 60 μεταναστών στο λιμάνι τους”

Αφήστε ένα σχόλιο