Ολοκληρώθηκαν οι νέες εκδόσεις για την τουριστική προβολή της Λέσβου από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Ολοκληρώθηκαν οι νέες εκδόσεις για την τουριστική προβολή της Λέσβου από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου.

Οι εκδόσεις θα διανέμονται σε κάθε επισκέπτη της Λέσβου από τα μέλη του δικτύου μας, που εντάσσονται «στην ομπρέλα» του brand LESVOS THE OTHER AEGEAN, και από συγκεκριμένα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε όλο το νησί με σκοπό την προβολή της Λέσβου και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ως προορισμός. Όλες οι εκδόσεις έχουν σαν γνώμονα τη στοχευμένη προβολή των πλεονεκτημάτων αυτών, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση όσο δυνατόν περισσότερων επισκεπτών στο νησί μας.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εκδόσεις:

  1. FREE PRESS SUMMER 2018 & FREE PRESS (TUR) SUMMER 2018

Πρόκειται για τις δύο διακριτές εκδόσεις του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, που πλέον έχουν καθιερωθεί. Είναι το ελληνο-αγγλικό free press αλλά και αυτό στην τούρκικη γλώσσα, τα οποία έχουν περίπου το ίδιο περιεχόμενο. Αποτελούν τον πλέον ολοκληρωμένο τουριστικό οδηγό της Λέσβου, ο οποίος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία για αξιοθέατα, σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης (π.χ. αστυνομία, νοσοκομεία κτλ.) αλλά και όλα τα πολιτιστικά ή αθλητικά δρώμενα που οργανώνει ή υποστηρίζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, μέσω των QR codes, που μπορεί κανείς εύκολα να σκανάρει και, με αυτόν τον τρόπο, να αντλήσει, όπου κι αν βρίσκεται, πληροφορίες από το site του δικτύου μας http://theotheraegean.com. Αξίζει να σημειωθεί ότι το free press στην τούρκικη γλώσσα θα διανεμηθεί  στην Τουρκία,  στις πύλες εισόδου των Τούρκων επισκεπτών στη Λέσβο, τόσο στη Μυτιλήνη όσο και στην Πέτρα, ενώ θα διανέμεται και εντός του πλοίου της νέας ακτοπλοικής γραμμής Πέτρα – Κουτσούκουγιου.

 

  1. ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ & ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζεται μια συνδυαστική έκδοση, που περιλαμβάνει, στη μία όψη το χάρτη της Λέσβου και στην άλλη όψη τις περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές της Β. Λέσβου. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε έναν πλήρη οδηγό για τον επισκέπτη του νησιού καθώς στο χάρτη της Λέσβου μπορεί να βρει εκτός από τα μέλη μας και όλα τα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος του νησιού, ενώ πλούσιες είναι οι πληροφορίες και για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη Βόρεια Λέσβο περπατώντας ή με ποδήλατο, για τους παρατηρητές πουλιών και γενικότερα για τους λάτρεις της πλούσια πανίδας και χλωρίδας του νησιού μας.

Οι νέες εκδόσεις εκτός από τη διανομή τους, που γίνεται σε όλη τη Λέσβο, είναι αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του δικτύου “Lesvos. The other Aegean” στο παρακάτω link: http://www.theotheraegean.com/publications/

Παράλληλα, φέτος, όπως και κάθε χρόνο υλοποιούνται διάφορες ενέργειες προβολής του νησιού μέσα από στοχευμένες καμπάνιες στο διαδίκτυο και στα social media, φιλοξενίες δημοσιογράφων και bloggers, καταχωρήσεις διαφημίσεων αλλά και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που προσφέρουν κίνητρο σε διάφορες κατηγορίες τουριστών να επισκεφτούν τη Λέσβο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο