Σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου «Όλοι μαζί μπορούμε» – στις 11:00 αγώνας δρόμου «Fraport Greece Mytilene Airport Run»

Tα Airport Run επιστρέφουν: Ευκαιρία για άθληση και προσφορά!

 3ος σταθμός- το αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης»

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 στις 11:00

Η Fraport Greece, ανοίγει την «αυλαία» της υψηλής σεζόν με ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός, το 3οAirport Run! Προσκαλώντας αθλητές και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα, η Fraport Greece, διοργανώνει τους πιο ιδιαίτερους αγώνες δρόμου οι οποίοι πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός των χώρων των αερολιμένων και συγκεκριμένα στους εντυπωσιακούς διαδρόμους προσγείωσης- απογείωσης.

Μετά και τους επιτυχημένους αγώνες στην Καβάλα και στην Κεφαλονιά, ο 3ος «σταθμός» των Airport Run είναι το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», όπου το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 11:00, θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου «Fraport Greece Mytilene Airport Run».

Επιπλέον, με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς συμβάλλουν σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.  Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

 http://www.oloimaziboroume.gr/nea/ta-airport-run-epistrefoun.-tritos-stathmos-to-aerodromio-ths-mutilhnhs#.XIJSuigzY2x

Σε συνεργασία με την Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, μπορείτε ακόμη να προεγγραφείτε την Παρασκευή 29/03, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00, στα γραφεία του συνδέσμου τα οποία φιλοξενούνται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Πεσμαζόγλου Αλεξάνδρου 1, Μυτιλήνη, 81132).

Στο πλαίσιο της διαχείρισης, λειτουργίας και ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων η Fraport Greece υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που ωφελούν τις  τοπικές κοινωνίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο