Όλοι μας να στηρίξουμε τον Γιάννη Βέη για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Γιάννης Βέης είναι ένα νέο παλικάρι που σχεδόν όλοι τον γνωρίζουμε, αφού σαν φανατικός λάτρης της μουσικής, μας ψυχαγωγούσε παίζοντας ξεχωριστά τραγούδια σε διάφορα μαγαζιά της Μυτιλήνης και εκείνο που τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσά μας ήταν το λαμπερό χαμόγελό του και η ευγένειά του.

Ένα χαμόγελο που ξαφνικά και ελπίζουμε πρόσκαιρα χάθηκε από τα χείλη του, αφού η μοίρα του επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη…

Στα 30 χρόνια του διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τη σπάνια νευροεκφυλιστική νόσο ALS, που χρήζει της άμεσης θεραπείας του στο εξωτερικό, ώστε σύντομα ο Γιάννης να είναι και πάλι ανάμεσά μας όπως και πριν…

Ένα χαμογελαστό και ευγενέστατο παλικάρι…

Όμως τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει τη θεραπεία του αυτή είναι πολλά και δυστυχώς ο Γιάννης δεν έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα.

Έτσι λοιπόν όλοι εμείς οι Λέσβιοι, που διακρινόμαστε για την ανθρωπιά μας και τις ευαισθησίες πρέπει να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συμπατριώτης μας και να του χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ότι μπορεί ο καθένας μας από το υστέρημά του ας το δώσει στο Γιάννη Βέη για να μπορέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να επιστρέψει και πάλι κοντά μας υγιής.

Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί ένας τραπεζικός λογαριασμός με την ελπίδα ότι άμεσα θα συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται και ο Γιάννης μας να κάνει όσο το δυνατόν συντομότερα το ταξίδι της ελπίδας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι Τράπεζα Πειραιώς – Γιάννης Βεης / GR69 0172 7090 0057 0905 6767 816

Ο Γιάννης Βέης συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook όπου αναφέρει:

“Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανα ένα τέτοιο post Όμως δεν Μπορείς να τα βάλεις με την μοίρα ούτε και με την υγεία. Δυστυχώς πρέπει να Περάσω το υπόλοιπο μου σε αναπηρικό αμαξίδιο και όχι μόνο. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο στην ζωή μου να παίζω μουσική. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μαγαζιά και φυσικά όλους εσάς που κάνατε αυτά τα δώδεκα χρόνια τα καλύτερα της ζωής μου.

Υ.Γ. Το Παραπάνω post έγινε Καθώς αρκετοί μου στέλνετε ακόμα μηνύματα για δουλειά Και Πολύ είστε αυτοί που ρωτάτε γιατί δεν παίζω πλέον και εξαφανίστηκα, όπως είναι λογικό δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα ξεχωριστά.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο