Όλη η γαστρονομία στο “Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων” στη Θεσσαλονίκη !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

chefs-salonika-5

Οι κορυφαίοι chef από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο “Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων” που πραγματοποιήθηκε από τις 24 – 27 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ένα Συνέδριο που πραγματοποιείται όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια.

chefs-salonika-1

Το WORLD CHEFS CONGRESS πραγματοποιήθηκε για 1η φορά στην Ελλάδα και αποτελεί το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 αρχιμάγειρες και ζαχαροπλάστες από όλο τον πλανήτη.

Στη διάρκεια του συνεδρίου έγιναν γαστρονομικές επιδείξεις και διαγωνισμοί μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

chefs-salonika-2

Η Λέσβος είχε μία σημαντική παρουσία αφού προβλήθηκαν τα τοπικά της προϊόντα, ενώ με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαξιώνη παραχωρήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης εκθεσιακό περίπτερο στο Δήμο Λέσβου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Λέσβου, το οποίο στην κυριολεξία ξεσήκωσε τους πάντες, σε ένα ξέφρενο γλέντι και χορό.

chefs-salonika-4

Η WORLDCHEFS CONGRESS αποτελεί την παγκόσμια φωνή για όλα τα επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται με τη γαστρονομία και είναι ο μοχλός γνωριμίας και προώθησης των προϊόντων κάθε τόπου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχιμαγείρων Μίλτος Καρούμπας διεκδίκησε την Παγκόσμια Προεδρία των Αρχιμαγείρων που τελικά κατέκτησε ο συνάδελφός του από την Γερμανία.

chefs-salonika-6

Την εκδήλωση στήριξε η εταιρεία Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου – Ouzo Plomari που πρόσφερε άφθονο ούζο σε όλους τους παρευρισκομένους, ενώ η Ναυτιλιακή Εταιρεία HSW που είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες προβολής της Λέσβου, φρόντισε για τη μεταφορά της Λεσβιακής αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Πάρτε μία γεύση από το τι έγινε στο “Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων”, στα δύο αποκλειστικά βίντεο του LesvosNews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο