Όλγα Φιάσκα και Γρηγόρη Κοντό βράβευσε ο Δήμαρχος Λεσβου Σπύρος Γαληνός

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με την αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Όλγα Φιάσκα, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5.000 μέτρα βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18, καθώς και με τον προπονητή της, Γρηγόρη Κοντό, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Θεόδωρου Στεργίου.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη θερμά την Όλγα Φιάσκα για την πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία, που όπως είπε γεμίζει όλους τους Λέσβιους χαρά και υπερηφάνεια και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας, μεθοδικής και επίπονης δουλειάς και την βράβευσε χαρίζοντας της αναμνηστικό αγαλματίδιο, ως ένδειξη τιμής . «Μας έδωσες χαρά, συγκίνηση, μας έκανες πραγματικά υπερήφανους και σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό. Απέδειξες ότι με πείσμα, ήθος και σκληρή δουλειά, όλα είναι εφικτά και με τις επιτυχίες σου προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο το τόπο μας», είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην Όλγα Φιάσκα, ο κ. Γαληνός. Επεσήμανε ότι παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ο Δήμος Λέσβου είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και στηρίζει πολυποίκιλα, τις αθλήτριες και τους αθλητές του νησιού μας στις προσπάθειες τους για υψηλές επιδόσεις. Ειδικότερα, για την Όλγα Φιάσκα, ο Δήμος Λέσβου, θα είναι στην αρωγός στην προετοιμασία που θα κάνει για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα Κ18 στο Μπουένος Αϊρες, καθώς και στην προετοιμασία της αδελφής της Μιχαέλας, ή οποία θα συμμετάσχει σε αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ακολούθως ο κ. Γαληνός, βράβευσε τον ακούραστο προπονητή της Όλγας Φιάσκα, Γρηγόρη Κοντό, για την καθοριστικής σημασίας βοήθεια του και την εξαιρετική δουλειά που κάνει, αφού ξέρει να βάζει στόχους και να τους εκπληρώνει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γαληνός στους γονείς της αθλήτριας, που ήταν παρόντες, τους οποίους επίσης συνεχάρη θερμά για τους κόπους και τις προσπάθειες τους, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι η Όλγα Φιάσκα θα συνεχίσει την λαμπρή πορεία της με την ίδια δύναμη και θα έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η Όλγα Φιάσκα, οι γονείς της και ο προπονητής της Γρηγόρης Κοντός, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή, τη βράβευση αλλά και τη συμπαράσταση που έχουν από το Δήμο Λέσβου, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσουν την προσπάθειες για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις και διακρίσεις.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο