Οι αστυνομικοί της Λέσβου ζητούν λύσεις για τις άθλιες συνθήκες εργασίας τους στο Α.Τ. Αγιάσου

Αντιπροσωπεία της Ε.ΑΣ.Υ Ν. Λέσβου αφού επισκέφθηκε το Αστυνομικό Αγιάσου και διαπίστωσε τις αντίξοες – άθλιες συνθήκες στις οποίες καλούνται να εργάζονται καθημερινά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγιάσου, μετέβη στη συνέχεια στο Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη Ευστράτιο συνοδεία της προέδρου της Δ.Κ. Αγιάσου κας. Ρουγκέλλη Διαμάντως, του τοπικού συμβούλου Ρούσσα Κωνσταντίνου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αγιάσου κ. Άνεμου Ιωάννη και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Δημάρχου Μυτιλήνης Κύτελη Ευστρατίου συζητήθηκε η παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου (πρώην ΤΕΕ Αγιάσου), προκειμένου να μετεγκατασταθεί στο χώρο αυτό το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου καθώς και να εξευρεθούν οικονομικοί πόροι προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες που απαιτούνται για την δυνατότητα μεταστέγασης στον υφιστάμενο χώρο, του Α.Τ. Αγιάσου.
Συγκεκριμένα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου αιτήθηκε προς κ. Δήμαρχο την 2ετή ανανέωση παραχώρησης του δημοτικού ακινήτου (πρώην ΤΕΕ Αγιάσου) δωρεάν κατά χρήση στο Α.Τ. Αγιάσου και την εξεύρεση κατάλληλων οικονομικών πόρων τόσο εκ μέρους του Δήμου Μυτιλήνης όσο και εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Κύτελης κατανοώντας την ανάγκη μετεστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, και με βάση τη γεωγραφική θέση – μορφολογία της περιοχής που αστυνομεύει το Α.Τ. Αγιάσου (Δ.Ε. Αγιάσου- Πολιχνίτου), δήλωσε πως θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις για την επίλυση του προβλήματος και την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματος τόσο των αστυνομικών όσο και των κατοίκων της Αγιάσου για ένα πιο ανθρώπινο Αστυνομικό Τμήμα εκφράζοντας παράλληλα ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε των αστυνομικών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο