Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αντρέας Καρασαρίνης έδωσε το δικό του στίγμα στα τεκταινόμενα της ΝΔ

onned-mytilini-31

Αναμφίβολα η υποψηφιότητα του δικού μας  Αντρέα Καρασαρίνη, για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι πολύ σημαντική.

Όποια κι αν είναι η ετυμηγορία των νέων της ΟΝΝΕΔ, ο Αντρέας Καρασαρίνης έδωσε το δικό του στίγμα στα τεκταινόμενα της ΝΔ.

Κι αυτό φάνηκε από το δυνατό χειροκρότημα που εισέπραξε από όλους τους παρευρισκομένους, στην προσυνεδριακή εκδήλωση που έγινε στη Μυτιλήνη.

karasarinis-onned-myt-11

Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση στο πλαίσιο της Προσυνεδριακής Διαβούλευσης ενόψει του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Στο πάνελ συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ. Παπαποστόλου Απόστολος, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Δελακουρίδης Γιάννης, ο βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Ν.Δ. κ. Αθανασίου Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου κ. Καραγεωργίου Ευστράτιος και ο δημοσιογράφος κ. Συνάνης Γιάννης.
Παράλληλα με τις πολλές τοποθετήσεις νέων της περιοχής, με εισήγησή τους συμμετείχαν και οι υποψήφιοι Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ κ. Δέρβος Κώστας και κ. Καρασαρίνης Ανδρέας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι Αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου, κ. Κύτελης Ευστράτιος, κ. Βαρσαμίδης Θεόδωρος και κ. Πρωτογεράκη Γόμου Πόπη, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου.
Έντονη ήταν η παρουσία πλέον των 250 νέων, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
Την παρουσίαση των συμπερασμάτων της ηλεκτρονικής διαβούλευσης, ακολούθησε διαδραστικός διάλογος μεταξύ του κοινού, του πάνελ και των δύο υποψηφίων Πρόεδρων, με αποτέλεσμα την εξαγωγή χρήσιμων προτάσεων για την πορεία της Οργάνωσης.
Αυτή η πρότυπη διαδικασία αποτελεί ένα ακόμη θετικό προπομπό για την επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ στις 21-23 Οκτωβρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο