Ο Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης στη Λέσβο επικεφαλής κλιμακίου της “Ελληνικής Λύσης”

Στη Λέσβο θα βρεθεί για δύο ημέρες – Παρασκευή, Σαββάτο 7 & 8 /2 – ο Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, επικεφαλής κλιμακίου της “Ελληνικής Λύσης”.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης ξεκινά από τη Λέσβο μία σειρά από περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφ’ ενός για να έχει μία δική του εικόνα για το τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και αφ’ ετέρου για να συναντηθεί με απλούς πολίτες που κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του δραστηριότητας είχε πάντα ένθερμους υποστηρικτές του.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στη Λέσβο ο Αντώνης Μυλωνάκης έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, με το Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, εκπροσώπους τοπικών φορέων και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Την Παρασκευή στις 18:00 θα δεχθεί στο ξενοδοχείο BLUE SEA φίλους που θέλουν να τον δουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί του.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης θα επισκεφθεί επίσης το Σαββάτο το πρωί και το χωριό της Μόριας, για να έχει μία άμεση επαφή με τους κατοίκους και τον Κοινοτάρχη Γιάννη Μαστρογιάννη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο