Ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης απαντά στους τοπικούς φορείς: “Θα γίνουν διαγραμμίσεις από Μανταμάδο έως Βαφειό”

Έστω και με σχετική καθυστέρηση, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ δελτίο τύπου – απάντηση στις διαμαρτυρίες τοπικών φορέων, για την ανάγκη συντήρησης της διαγράμμισης της οδού Μήθυμνας- Αργένου- Συκαμινέας, όπου αναφέρει:

“Σε απάντηση σχετικής επιστολής τοπικών φορέων για την ανάγκη συντήρησης της διαγράμμισης της οδού Μήθυμνας- Αργένου- Συκαμινέας, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης απέστειλε ήδη την ακόλουθη επιστολή:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει ήδη προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης και της εν λόγω οδού στο πλαίσιο των έργων συντήρησης του εθνικού & επαρχιακού οδικού δικτύου που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο νησί της Λέσβου.

 Όπως γνωρίζετε για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα πολλών χρόνων στο οδικό δίκτυο της περιοχής σας, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα εκτεταμένες εργασίες συντήρησης (ασφαλτόστρωση, τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης, διαγράμμιση κλπ) στα οδικά τμήματα της περιοχής σας Μανταμάδος – Κλειώ – Συκαμινέα, Συκαμινέα – Σκάλα Συκαμινέας και σε τμήμα της οδού Άργενος – Βαφειός. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία».

  Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Θεόδωρος Βαλσαμίδης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο