Ο Σπύρος Γαληνός βλέπει πάλι φαντάσματα – Με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ καταγγέλλει αορίστως

Πάλι φαντάσματα βλέπει ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρο Γαληνός, που θεωρεί ότι κυνηγούν τη Δημοτική Αρχή και δεν την αφήνουν να πραγματοποιήσει το έργο της.

Προφανώς ο Σπύρος Γαληνός είναι εκτός τόπου και χρόνου ή μάλλον κάνει πως δεν καταλαβαίνει και εθελοτυφλεί.

Εδώ και πολύ καιρό οι Αντιδήμαρχοι του κονταροχτυπιούνται και ο ένας ροκανίζει την καρέκλα του άλλου και στην προσπάθειά του να βάλει σε μία τάξη τους Δημοτικούς του Συμβούλους, πραγματοποίησε ένα μίνι ανασχηματισμό που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Σπύρος Γαληνός έχει από καιρό καταλάβει ότι το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας έρχεται οσονούπω και προσπαθεί με πολιτικά “δεκανίκια” – στηρίγματα ( ανοίγματα σε πολιτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους ) να βρει συμμαχίες, για να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου το Δημαρχιακό θώκο.

Αντί για όλα αυτά, ο Δήμαρχος Λέσβου προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους πολίτες της Λέσβου που πνέουν τα μένεα εναντίον του λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος, βλέπει φαντάσματα που τον κυνηγούν.

Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές…

Αν έχει να καταγγείλει κάτι να το κάνει με ονόματα και στοιχεία και αν μάλιστα προκύπτουν και ποινικά αδικήματα να επιληφθεί και η Εισαγγελική Αρχή.

Με αοριστολογίες, δελτία τύπου και φανφάρες δεν κάνεις πολιτική…

Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου που μας έστειλε το γραφείο τύπου του Δήμου Λέσβου και βγάλτε εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

“Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα να μεγαλώνει και να εντείνεται ο πόλεμος κατά του έργου, που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή. Ένας αγώνας με αθέμιτα μέσα και μοναδικό στόχο να πληγεί η ενότητά μας,  και με την κρυφή ελπίδα να αποτύχει το προγραμματισμένο έργο για τον τόπο μας.  Άνθρωποι που έχουν περισσότερες παρουσίες σε πολιτικά γραφεία παρά στο Δημοτικό Συμβούλιο φόρεσαν όψιμα το μανδύα του κριτή των πάντων μόνο και μόνο γιατί στο μυαλό τους έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που αγωνίζονται με κάθε τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στη Δημοτική Αρχή και τρίβουν τα χέρια τους όταν καταφέρουν να πλήξουν, την εικόνα του Δήμου, την εικόνα του νησιού ή να καθυστερήσουν με κάθε τρόπο το έργο που έχουμε προγραμματίσει.  Όλα αυτά, δήθεν, στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος και του κοινού καλού.

Η επιτυχία της κάθε Δημοτικής Αρχής είναι επιτυχία για τον τόπο και τους κατοίκους. Συνεπώς, αυτοί που εργάζονται με μανία για την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής ουσιαστικά εργάζονται για να καταδικάσουν το νησί σε στασιμότητα και μιζέρια. Αυτοί είναι, που χωρίς ίχνος ντροπής δεν διστάζουν να θυσιάσουν την πρόοδο του τόπου για να έρθουν πιο κοντά στις καρέκλες που ονειρεύονται. Πρέπει να ξέρουν λοιπόν όλοι αυτοί που εργάζονται μεθοδικά με αυτό τον σκοπό από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα αυτή η Δημοτική Αρχή, ότι σε πείσμα τους το όραμά μας έχει ξεκινήσει να γίνεται πράξη και θα συνεχίσει να πραγματώνεται μέχρι την τελευταία ημέρα. Ένα έργο παρακαταθήκη με μοναδικό κριτήριο την ευημερία των συμπολιτών μας και την πρόοδο του τόπου. Έργο το οποίο θα κριθεί από τον κόσμο της Λέσβου όπως θα κριθεί και η στάση όλων αυτών, που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να υπηρετούν το κακώς νοούμενο κομματικό συμφέρον, πίσω από το οποίο κρύβονται  οι ιδιοτελείς σκοποί τους.”

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο