Ο Πρύτανης Κώστας Μουτζούρης υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου – Ποια ονόματα βρίσκονται στο πλευρό του

Ο Πρύτανης Κώστας Μουτζούρης, ανακοίνωσε σε εκδήλωση – συνέντευξη τύπου που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυτιλήνης  και επίσημα πλέον την υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Μουτζούρης κατεβαίνει πλέον ανεξάρτητος αφού ο Πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ευρισκόμενος σε περιοδεία στην Άρτα δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατίας θα στηρίξει τις υποψηφιότητες των νυν Περιφερειαρχών της ΝΔ αλλά και των Δημάρχων του κόμματος άρα και την εκ νέου υποψηφιότητα της κ. Καλογήρου.

Οι πολιτικές εξελίξεις δεν ήταν ασφαλώς αυτές που περίμενε ο ίδιος ο οποίος περίμενε έως και την τελευταία στιγμή ότι θα είχε και τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του.

Όμως φαίνεται ότι η νυν Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και τον ενημέρωσε ότι θα ξαναδιεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Έτσι ο Κώστας Μουτζούρης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του γνωρίζοντας μάλιστα ότι η πλειοψηφία των μελών της ΝΟΔΕ Λέσβου δεν έβλεπαν ποτέ με καλό μάτι την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου και ότι σίγουρα θα είχε στο πλευρό του πολλούς υποστηρικτές του από τους δυσαρεστημένους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, που είναι απέναντι από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, ενώ θα αντλήσει και αρκετές ψήφους από τον κεντροαριστερό χώρο αφού έχει και την ανοιχτή στήριξη του Δημήτρη Βουνάτσου, ο οποίος έχει μία σταθερή δεξαμενή ψηφοφόρων του.

Στη εκδήλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του παραβρέθηκαν αρκετοί υποστηρικτές της παράταξής του που αναμένεται να πλαισιώσουν και το ψηφοδέλτιό του πολλοί από τους οποίους είναι κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεχωρίσαμε τους Σταύρο Ψαρρόπουλο, Μιχάλη Πολυπαθέλη, Απόστολο Αλατζά, Παναγιώτη Καλλονιάτη, Βασίλη Τσαγκάρη, Στρατή Δαγκλή, Δημήτρη Βουνάτσο και Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ο οποίος έσπευσε με γραπτή του δήλωση που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ να ξεκαθαρίσει τη θέση του δηλώνοντας ότι:

“‘Με αφορμή συνέντευξη που δόθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη από τον πρύτανη κ.Μουτζούρη και αφορά τις υποψηφιότητες για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σχετικά με την αναφορά στο πρόσωπό μου και για να αποφευχθεί η όποια παρεξήγηση, θέλω να διευκρινίσω προς όλους, σαν πολιτευτής Λέσβου στηρίζω την επιλογή υποψηφίου που έχει το επίσημο χρίσμα της ΝΔ και είναι, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ, η κυρία Χριστιάνα Καλογήρου.”

Δ.Παπαγιαννίδης
Αντιναύαρχος ΠΝ εα
Πολιτευτής Ν.Λέσβου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο