Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Λέσβο – Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Μόριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λέσβο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης λίγο μετά το μεσημέρι, ζήτησε από τους συνεργάτες του να πάνε όλοι μαζί κατευθείαν στη Μόρια για να συναντήσει και να μιλήσει με τους κατοίκους του χωριού, για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και 3,5 χρόνια λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος και της ύπαρξης στην περιοχή τους του ΚΥΤ Μόριας.

Στην πλατεία του χωριού τον περίμενε ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης, με τον οποίο έκαναν μία βόλτα μέσα στην αγορά όπου έτυχε θερμής υποδοχής και συζήτησε με πολλούς κατοίκους και επαγγελματίες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Γιώργος Καρατζαφέρης εγκαινίασε τα γραφεία του ΛΑΟΣ στη Μυτιλήνη που βρίσκονται στην Πλατεία Αλυσίδας.

Την επομένη παραβρέθηκε στη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο, όπου παρέστη στη δοξολογία και περιφορά της εικόνας του Ταξιάρχη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέστρεψε στην Αθήνα.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη Λέσβο – Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Μόριας (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Αλεκος

    Σωσε προεδρε το νησι απο τη σαπίλα που εχει φέρει η ψευτοαριστερα

  2. Τζον

    Αν η ψηφοφορια ηταν με στσυρο ο μεγαλος βουλευτής πάλης θα έπαιρνε 50 ψήφους;

Αφήστε ένα σχόλιο