Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σήμερα στη Λήμνο

pavlopoulos-limnos

Απόρθητο φρούριο θα μοιάζει σήμερα η Λήμνος κατά την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου,  αφού έχουν ήδη καταφθάσει από την Αθήνα άνδρες ασφαλείας από την προσωπική φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας  οι όποιοι ελέγχουν τα πάντα

Το πρωί ο Πρόεδρος είναι προγραμματισμένο να φτάσει με το Προεδρικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο “Ήφαιστος” της Λήμνου,  όπου καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής ως την Μύρινα τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, με την αστυνομική παρουσία να είναι κάτι παραπάνω από έντονη σε όλα τα σημεία.

Και τα μέτρα δεν σταματούν εκεί.

Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα παραβρεθεί ο κ. Παυλόπουλος,  καθώς επίσης φέτος έχει αλλάξει και το στήσιμο της εξέδρας της παρελάσεως της 8ης Οκτωβρίου για την Απελευθέρωση της Λήμνου, ανάλογα με τις οδηγίες από το γραφείο του.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη Προέδρου Ελληνικής Δημοκρατίας στην Λήμνο, θεωρείται ως μια από τις κρισιμότερες στην ιστορία με δεδομένο τις επίσημες πλέον πολιτικές προκλήσεις της Τουρκίας, αμφισβητώντας άμεσα και ανοιχτά την ελληνικότητα της Λήμνου και τα νησιά του Αιγαίου.

Τα μέτρα ασφαλείας δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση υπερβολικά, μιας και οι τωρινές συγκυρίες θα ήταν ιδανική περίπτωση να δημιουργήσει η Τουρκία αστάθεια στην περιοχή.

Παράλληλα με την ασφάλεια του Προέδρου, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Σημαντικές πιθανότητες παρουσιάζει και το ενδεχόμενο ακόμα και της παρουσίας του ίδιου του Υπουργού Άμυνας κ. Π. Καμμένου, αν του το επιτρέψει η συνεχείς παρακολούθηση της άσκησης Παρμενίων 2016, που βρίσκετε σε πλήρη εξέλιξη και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή.

limnosreport.g

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο