Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Στέγη Θεοφίλου» προσφέρει ειδικά μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου

Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Στέγη Θεοφίλου», ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης και προσφέρει τα ειδικά μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου, απαραίτητα για την εισαγωγή σε συγκεκριμένα τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και σχολές Καλών Τεχνών.

Τα μαθήματα κατευθύνονται από δασκάλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στα πεδία των Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής αντίστοιχα.

Για την επίτευξη καλών ποσοστών στις εξετάσεις, η Στέγη Θεοφίλου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη σχολή ARTe της Αθήνας, προσφέροντας μεγάλες οικονομικές διευκολύνσεις.

Η άρτια γνώση των δασκάλων, η μεθοδικότητα και η μεταδοτικότητα στο πεδίο τους, σε συνδυασμό με τις εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της Στέγης Θεοφίλου μπορεί να κάνει δυνατή την επιτυχία των σπουδαστών στην υλοποίηση των στόχων τους.

Τα νέα τμήματα είναι:

  • ελεύθερο σχέδιο (για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ)
  • γραμμικό σχέδιο (για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ)
  • προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις για σχολές Καλών τεχνών

Ειδικότερα, για όσους ενδιαφέρονται για τις εξετάσεις για τις σχολές Καλών Τεχνών, η «Στέγη Θεοφίλου» έχει συνεργασία με την σχολή ARTE στην Αθήνα, εξασφαλίζοντας προνόμια ειδικά για τους σπουδαστές της. Τα μαθήματα ξεκινάνε από αρχές Φεβρουαρίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6909162248, 6945024169, 2251044064

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο