Ο Παναγιώτης Βάλεσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης με το συνδυασμό του Στρατή Κύτελη

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Βάλεσης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ως Δημοτικού Συμβούλου Μυτιλήνης με το συνδυασμό του Στρατή Κύτελη.

Ο Παναγιώτης Βάλεσης αναφέρει στην ανάρτησή του:

– Με το άγχος του πρωτάρη, αλλά και με τον ενθουσιασμό και την πίστη ότι έχω την εμπειρία και τη θέληση να βοηθήσω τον τόπο που γεννήθηκα, έκανα οικογένεια και υπηρέτησα για πάνω από 30 χρόνια από θέσεις ευθύνης στην Ελληνική Αστυνομία, αποφάσισα να συστρατευτω με τον ΣΤΡΑΤΗ ΚΥΤΕΛΗ , ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, στις προσεχείς αυτό διοικητικές εκλογές.

– Έναν άνθρωπο που μας ενώνει μια ειλικρινή φιλιά εδώ και 25 χρόνια, με αδιαμφισβητητο ΗΘΟΣ και ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ και τώρα κοινοί προβληματισμό, στόχοι και όραμα για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.

– Σ αυτόν λοιπόν τον αγώνα ΖΗΤΏ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΑΣ, τόσο ατομικά όσο και σαν αυτό διοικητικός συνδυασμός, δίνοντας μία και μόνο υπόσχεση… ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω, μαζί με τους συνυποψηφιους μου να βάλω έστω ένα λιθαράκι, να γίνει ο Δήμος μας καλύτερος, να πάει πιο μπροστά, να νιώσουν οι δημότες μας ότι συμμετέχουν, αλληλεπιδρουν και συμβάλουν στη πρόοδο του, να ξεφύγουμε από τη μιζέρια που δεν μας αξίζει.

– Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους και ολες καλό αγώνα, χωρίς στειρές αντιπαραθεσεις αλλά με κοινό πρόσημο το καλό του Δήμου και των δημοτών μας σε μια δύσκολη εποχή!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ
Υποστρατηγος Ε. Α.
Ελληνικής Αστυνομιας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο