Ο Νίκος Ζούρος απένειμε στον Παγγεραγωτικό Σύλλογο το επίσημο δίπλωμα της UNESCO

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων, Καθηγητής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου και Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου κ.  Νίκος Ζούρος, ο οποίος και τίμησε το  Σύλλογο  και την Πρόεδρο του κ.  Άντα Ζαφειρέλλη, για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης “Λέσβος, μια κοιτίδα πολιτισμού μες το Αιγαίο”, που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στο Μπάτη και την οποία κάλυψε το Lesvosnews.gr.

Ο κ. Ζούρος απένειμε στο Σύλλογο το επίσημο δίπλωμα της UNESCO, για την αναγνώριση της Λέσβου ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο και τιμητική πλακέτα, ενώ υπήρξε δέσμευση κι από τις δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Επίσης η Πρόεδρος κ. Ζαφειρέλλη παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος “Σαλαμίς”, της Διεθνούς Διπλωματικής Λέσχης της Ελβετίας και Πρόεδρο της Ελληνοϊσραηλινής Ένωσης κ.  Κυριάκο Μαριδάκη, τη χειροποίητη πλακέτα της ναυμαχίας της Σαλαμίνας επισημοποιώντας έτσι την πολιτιστική συνεργασία τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο