Ο ΝΕΣΕΑΛΘ διοργανώνει και φέτος τον “7ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ 2016”

silogos-alieon-thermis

Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής (ΝΕΣΕΑΛΘ) «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοργανώνει και φέτοςΔιαγωνισμό ψαρέματος καλαμαριού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο λιμάνι της Θερμής. Ώρα έναρξης του διαγωνισμού είναι η 17.00΄.

Στους νικητές θα  απονεμηθούν κύπελλα με αντίστοιχα μετάλλια και σε όλους τους διαγωνιζόμενους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Τα βραβεία αφορούν:  1ο Βραβείο (η μεγαλύτερη ποσότητα αλιευμάτων σε βάρος),   2ο Βραβείο (τα περισσότερα σε αριθμό καλαμάρια), 3ο Βραβείο (το μεγαλύτερο σε βάρος καλαμάρι).

Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν όλοι οι ερασιτέχνες αλιείς μέλη και φίλοι του Συλλόγου μέχρι το Σάββατο 10/9/2016.

Μετά την απονομή, θα ακολουθήσει τελετή απονομής των βραβείων και μικρή γιορτή, με ψήσιμο των αλιευμάτων, έξω από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Για πρακτικούς λόγους, η γιορτή θα είναι κλειστή για το κοινό και θα συμμετάσχουν σε αυτή μόνο όσοι διαγωνισθούν καθώς και τα μέλη του συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο Εντευκτήριο του Συλλόγου στο λιμάνι της Θερμής (τηλ. επικοινωνίας. 22510 71455), και μέσω internet στην ηλεκτρονική Διεύθυνση nesealth@otenet.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

10 Άποψη για τα “Ο ΝΕΣΕΑΛΘ διοργανώνει και φέτος τον “7ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ 2016””

Αφήστε ένα σχόλιο