Ο “Μυτιληνιός” Ανδρέας Καρασαρίνης υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

karasarinis-11

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Καρασαρίνης φαίνεται πως συσπειρώνει όλο και περισσότερους νέους, μέλη και φίλους της ΜΑΚΙ, της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, στο πρόσωπό του για υποψήφιος Πρόεδρος, ενόψει του Συνεδρίου Επανίδρυσης που θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Την τελευταία περίοδο ο Καρασαρίνης κάνει συνεχώς συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα με πολλά στελέχη της οργανωτικής βάσης, τα οποία του εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους.

Ο 30χρονος ΟΝΝΕΔίτης, είναι απόφοιτος Κοινωνιολογίας και κάτοχος τουΜεταπτυχιακού τίτλου «Ευρωπαϊκοί θεσμοί-Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση» από τοΠανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Είναι στέλεχος στο τομέα του marketing, ενώ διατηρεί δική του διαφημιστική εταιρία τα τελευταία 10 έτη.

Έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Κοινωνιολογίας «Νίκος Πουλαντζάς» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Υπήρξε επίσης, Υπεύθυνος Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Μυτιλήνη, Τομεάρχης Αιγαίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Υπεύθυνος για τα ΤΟ.ΣΥΝ. στην Περιφέρεια Αιγαίου, Περιφερειάρχης Αιγαίου της ΟΝΝΕΔ  και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον ενιαίο Δήμο Λέσβου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι είναι η πρώτη φορά στα 41 χρόνια της Νεολαίας από τη Λέσβο, που προτάθηκε μέλος της γι αυτή τη θέση!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο