Ο μικρός Ορέστης από τη Μυτιλήνη χρειάζεται την ανθρωπιά όλων μας για να κερδίσει τη ζωή του

Αγαπητοί μας συμπολίτες, σας ενημερώνουμε ότι ο Ορέστης Α, μαθητής της Β΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, διακομίσθηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στην Αθήνα, όπου και διαγνώσθηκε γερμίνωμα κεφαλής (μία μορφή όγκου στο κεφάλι).

Ο όγκος βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο, κάτι που καθιστά οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα απραγματοποίητη, δεδομένου ότι μπορεί να αποβεί μοιραία για το παιδί.

Αφού λοιπόν κανένας γιατρός στην χώρα μας δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ορέστη, η μονή του ελπίδα βρίσκεται στο INI (International Neuroscience Institute) στο Αννόβερο της Γερμανίας. Το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία του εκεί είναι υπέρογκο και γι’ αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, παρακαλεί μαθητές, γονείς, καθηγητές ή όποιον άλλο έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει με οποιοδήποτε ποσό μπορεί, για να συνδράμουμε όλοι στη συγκέντρωση χρημάτων , ώστε να βοηθήσουμε τον Ορέστης μας να δώσει τον δικό του αγώνα για τη ζωή.

Μετά από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό για το σκοπό αυτό, καθίσταται αδύνατη για γραφειοκρατικούς λόγους και χρονοβόρα. Γι’ αυτό κρίναμε σκόπιμο να συγκεντρωθούν τα χρήματα ως μετρητά κατά σχολείο και να επιδοθούν στο Δ.Σ. του Συλλόγου του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης έναντι απόδειξης.

Το δε Δ.Σ. του Συλλόγου θα παραδώσει το σύνολο των συγκεντρωθέντων χρημάτων στην οικογένεια του Ορέστη. Κρίνεται σκόπιμο όπως η συγκέντρωση χρημάτων ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, αφού ο Ορέστης επιβάλεται να ξεκινήσει την θεραπεία του εκεί εντός των προσεχών ημερών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, στη διάθεση σας η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λάσκαρη Ειρήνη, στο τηλέφωνο 6943455761.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο