Ο “ΚΙΜΩΝΑΣ” προβάλλει τα Λεσβιακά προϊόντα σε όλο τον κόσμο…

kimonas-ameriki-4

Στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε η διεθνής έκθεση Summer Fancy Food 26 – 28 Ιουνίου 2016, που προβάλλει την Ελληνική Γαστρονομία.

Για τους λόγους αυτούς διοργανώθηκε στις 26 Ιουνίου στο εστιατόριο της πρέσβειρας της Ελληνικής γαστρονομίας chef Μαρίας Λόη στο Μανχάταν “Loi Estiatorio” μία μοναδική Ελληνική βραδιά.

kimonas-ameriki-1

Καλεσμένοι, chef από όλο τον κόσμο που βρέθηκαν στην έκθεση, Έλληνες παραγωγοί, εκπρόσωποι από τη Wholefoods και φυσικά φίλοι και συνεργάτες που υποστήριξαν το έργο του.

Σημαντική ήταν η παρουσία του νέου πρόξενου της Ελλάδας κυρίου Κωσταντίνου Κούτρα, ο οποίος συνεχάρη τον διοργανωτή Μίλτο Καρούμπα για την πρωτοβουλία του και τις δυνατότητες προώθησης της Ελλάδας  μέσα από αυτή.

kimonas-ameriki-3

Στην έκθεση αυτή, η Λέσβος είχε μία ξεχωριστή παρουσία από το αρτοζαχαροπλαστείο ” ο ΚΙΜΩΝΑΣ” του Γιώργου Σαξιώνη, με τα μοναδικά προϊόντα του από τη Μυτιλήνη (ψωμί και λαδοτύρι), τα οποία εντυπωσίασαν γευστικά τους παρευρισκόμενους.

kimonas-ameriki-2

Να σημειώσουμε ότι τα Λεσβιακά προϊόντα του “ΚΙΜΩΝΑ” θα προβάλλουν το νησί μας και στις παρακάτω προγραμματισμένες δράσεις:

19-21 July, Azerbaijan – Traditional dessert festival

26-27 July, 1st Mediterranean Balkan congress in Athens

3-6 August, Pasay City, Philippine Culinary Cup

20-25 August, Penang Malaysia, 2nd Asia Food Festival

1 September, Cyprus

24-27 September booth at the WORLDCHEFS congress and expo.

 

Και τελείωσε λέγοντας ότι ελπίζει στην υποστήριξη όλων των Ελληνικών φορέων σε αυτό το τεράστιο εγχείρημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο