Ο Γιάννης Συνάνης τους τρέλανε όλους… Ενώ ήταν LIVE στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη αυτός …ψάρευε μέσα σε βάρκα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτη ζωντανή σύνδεση από τα Βατερά έκανε ο Γιάννης Συνάνης στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο ΕΨΙΛΟΝ TV Τώρα. Ό,τι Συμβαίνει

Ο Γιάννης Συνάνης βάλθηκε να τρελάνει όλους τους τηλεθεατές αλλά και τους καλεσμένους της Φαίης Μαυραγάνη στο στούντιο, αφού ενώ ξεκίνησε η απευθείας σύνδεση με τα Βατερά, αυτός ψάρευε μέσα σε μία βάρκα, με τον εικονολήπτη Ηλία Πότση να δίνει την εικόνα live στον αέρα.

Το τι έγινε δεν περιγράφεται με λόγια.

Φυσικά χάρη στον Γιάννη Συνάνη, για μία ακόμα φορά έγινε μία πρώτης τάξεως διαφήμιση των Βατερών και της Λέσβου γενικότερα.

Η Φαίη Μαυραγάνη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

“Η εκπομπή Τώρα. Ό,τι Συμβαίνει σάλπαρε για τα καταγάλανα νερά της Λέσβου!

Με τη βοήθεια του Γιάννης Σινάνης (LesvosNews Sinanis Giannis) ταξιδέψαμε μέχρι την πανέμορφη παραλία των Βατερών, συζητήσαμε για τον τουρισμό στο πολύπαθο νησί του Βορείου Αιγαίου, ψαρέψαμε με την απόχη κι απολαύσαμε μία μοναδική βαρκάδα με φόντο το βαθύ μπλε!”

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής συμπατριώτισσά μας Μαρία Αχουλιά έγραψε:

“Καλές διακοπές στην πανέμορφη Λέσβο! Ευχαριστούμε Γιάννης Σινάνης (LesvosNews Sinanis Giannis) , υπέροχες εικόνες, απίστευτη απευθείας σύνδεση με τα Βατερά.”

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο